ZVEZDA GRANDA STRAHUJE ZA SVOJU DEVOJKU: “Pretio je da će UBITI I DECU I NAS”

Foto:instagram/Slobodan Vasić

Foto:instagram/Slobodan Vasić

Pevač Slobodan Vasić za “Blic” je ispričao da on i njegova devojka Marina Perišić strahuju čak i da izađu iz kuće jer Marinin bivši vanbračni suprug preti ubistvom njima, ali i njenoj maloletnoj deci.

– Zatočeni smo u kući, bukvalno nemamo slobodu kretanja i ne možemo da izađemo napolje. Zaprećeno nam je svima ubistvom, čak je čovek i deci pretio da će svašta da im uradi – rekao je Vasić za “Blic”.

[adsenseyu4]

On je dodao i da su u strahu zbog toga što ne mogu da predvide koji će biti sledeći potez Marininog bivšeg partnera.

– Tokom poslednjih nekoliko dana prestao je sa pretnjama, ali nikada se ne zna šta može da nam uradi. I Marina se oseća veoma ugroženo, psihički je dosta pala jer je prethodnih dana imala veliki šok pošto je pokušao da je ubije. Loše se oseća, jedva izdržava sve to – rekao je Vasić.

Jovanovića (24) je bivša nevenčana supruga Marina Perišić optužila da je pokušao da je ubije. Protiv njega policija će u redovnom postupku podneti krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici.

Jovanović je saslušan u svojstvu osumnjičenog, a policiji je, kako nezvanično saznajemo od ranije poznat zbog nekoliko razbojništava i teških krađa.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:Lj.T. , M. S.,Blic.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]