ŽRTVA PREVARE: Naručio mobilni telefon koji je platio 9.500 dinara, na kućnu adresu mu je STIGLO OVO (FOTO)

mobilni

Foto: Printscreen/Privatna arhiva

Kada je Bojan Andrović iz Desimirovca kod Kragujevca naručio mobilni telefon preko jednog sajta za prodaju, nije ni sanjao da će biti brutalno izigran. Vešti prevarant mu je, umesto telefona, u paketu poslao parče betona i prodao mu ga za 9.500 dinara

– Telefon LG K10 video sam na internetu, na sajtu „Lalafo“. Star dva meseca. Nov telefon te marke košta 125 evra. Učinilo mi se da je povoljno, u pošti sam platio 9.500 dinara i tek nakon toga video šta je u kutiji. Poštar kaže da to nije njegova nadležnost, šalje me kod kontrolora u glavnu poštu. U pošti mi kažu da idem u policiju. Trčim, vraćam se u poštu sa zapisnikom, ali me oni onda šalju u tužilaštvo, koje mora da da nalog da se novac stopira. Ponovo u auto, ponovo parkiranje i tužilac završava nalog, ali baš tada mi stiže poruka da su pare otišle – priča Bojan Andrović.

[adsenseyu5]

Bes koji je prevareni Bojan Andrović doživeo ne može, kako kaže, ni da opiše… Ponovo se uključio na sajt za trgovinu preko naloga svog sina. Isti telefon je i dalje bio na prodaju…

– Počeo sam da dogovaram kupovinu, ali da lično odem po njega. Taj što ga prodaje je, navodno, iz Odžaka kod Trstenika. Na paketu koji mi je stigao piše da je iz Obrenovca, paket je poslat iz Mladenovca, a novac je podignut u pošti na Novom Beogradu.

ZMAJEVO OKO: Ovo je jedna od NAJVEĆIH TAJNI JADRANA, jezero koje se iznenada pretvori u PAKLENI KOTAO i ubija sve BEZ MILOSTI (FOTO)

-Na paketu piše da mi je kamen poslao Ranko Vidović iz Obrenovca. Kada je osetio da hoću da ga preuzmem lično, nestao je bez traga i ugasio oglas – priča prevareni bajker.

Prijava je predata policiji, ali je problem u tome što se mali broj prevarenih javlja policiji jer ih je verovatno sramota.

prevara

Foto: privatna arhiva

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/N. Radišić,Blic.rs)

[adsenseyu2]