ZNAM KO JE UBICA SALETA MUTAVOG: Progovorio VOĐA GROBARA koji je pretukao Partizanovo obezbeđenje (VIDEO)

Foto: Printskrin: Youtube/HDFOOTBALL HDFANTASY

Foto: Printskrin: Youtube/HDFOOTBALL HDFANTASY

Veljko Belivuk dao intervju u kome je progovorio po prvi put u ubijenom Aleksandru Stankoviću, kao i o prebijanju obezbeđenja Miloša Vazure

Aktuelni vođa navijača Partizana, Veljko Belivuk dao je intervju za nedeljnik Njuzvik u kome je otkrio da zna ko je ubio Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi, sa kojim je ”držao” Jug

[adsenseyu4]

– Pa ko je njega zvao Mutavi? Jeste to pominjano, ali ko je za njegovog života smeo da mu se tako obrati? Umijen Mutavi! Najblaže rečeno mnogo je ružno da tako pišu – počeo je Belivuk, a onda opisao da zna zašto je ubijen njegov brat, kako zove ubijenog Stankovića.

– Nismo mi nevini, ne mogu da kažem… Da nas iz čista mira povlače po novinama. Ali nismo ni toliko loši. I Sale je imao vrline i mane. Da znamo šta se desilo sa Saletom, znamo, nismo budale. Mnogima smo stali na žulj, mnogima koji su neispravni, mnogi su se udružili protiv nas i desilo se to što se desilo. Ima stvari o kojima moram dobro da razmislim šta pričam. Ne zato što se nekoga bojim, nego zati što imam neke principe. Ali da je poznato zbog čega je ubijen, poznato je – rekao je Belivuk.

On je takođe opisao i situaciju kada je učestvovao u prebijanju Boža Kumburoviča, obezbeđenja Partizana ispred stadiona u Humskoj.

– Znači, rukom ga pomerim i on tada izgovara: ”Ma nemoj da vas razbucam, da vam j…” Kako mi je pomenuo majku, istog trenutka… Pišu udario ga na kvarno. Udariti na kvarno je kad nekom priđete s leđa i udarite ga.

– A ja da šaljem ”telegram” bokseru koji je nastupao za reprezentaciju da ću da ga udarim, od toga nema ništa. Iskreno da vam kažem, on je dobro prošao. On je odlično prošao opisao je sukob sa pripadnikom obezbeđenja Miloša Vazure, gde je upravo Belivuk bio najbrutalniji i čak je i gazio čoveka na zemlji.

https://youtu.be/fzW7n8_A4qE

Takođe, i prema fudbalerima Partizana nije imao baš najbolje reči, a izuzetak je napravio samo kod Saše Ilića i Valerija Božinova, koga smatra većim Srbinom od pola igrača koji igraju u našoj zemlji.

[adsenseyu1]

– Znate kako, fudbaleri su po mom mišljenju najgori ljudi ubedljivo. Ima nekoliko izuzetaka, svaka im čast. Imate Saleta Ilića, pa Božinova, većeg Srbina od pola ovih ovde što igraju. Ali određeni fudbaleri su voleli da izađu na splav, da se slikaju s tim Vavićem, da se voze blindiranim kolima… Zašto? Promenili su profesiju – poručio je Bjelivuk.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]