ZLOČIN IZ STRASTI U PARAĆINU: Ubio rođenog brata jer su voleli istu ženu (INFO)

hitna pomoć

Foto ilustracija: Telegraf

Ljubavni zločin odigrao se juče u 9.45 sati ujutru usred Paraćina gde je Rasim živeo sa ženom S. L. Kako saznajemo, Mile Kitić, koji se inače zvao drugačije, ali je promenio ime i prezime, došao je na vrata svom bratu po ocu kako bi raspravili čija je S. L. žena.

Motiv je, navodno, bila ljubomora, jer je dotična dama ranije bila bliska sa Miletom Kitićem, a potom se emotivno zbližila sa njegovim rođenim polubratom.

POGLEDAJTE KAKO JE KAPETAN DRAGAN PRIMIO ODLUKU SUDA: Momenat kada izriču kaznu od 15 godina zatvora (VIDEO)

Kako saznajemo, do krvoprolića je došlo na hodniku gde su se dva brata susrela. Oni su se posvađali i posle dugog verbalno koškanja i vike, Kitić je pucao na svog brata iz pištolja 7,65 i pogodio ga u glavu. Odmah potom cev je uperio i u S. L., ali je srećom promašio pa se ona spasla sigurne smrti.

[adsenseyu5]

Kitić je nakon ubistva pobegao, ali je posle kraće potere uhapšen na autobuskoj stanici!

Na mestu nesreće ostali su tragovi borbe, ali i krvav trag u obliku srca koji je ostao iza tela ubijenog brata.

U zgradi u Ulici cara Lazara gde se zločin odigrao stanari su u šoku.

– Spavala sam i čula kroz san raspavu u hodniku, pucnjavu i neku osobu koja je udarala u vrata i tražila pomoć. Pozvala sam policiju, a kada sam izašla, videla sam čoveka u lokvi krvi. U šoku sam i ne mogu da verujem šta se dogodilo – priča vidno uznemirena stanarka zgrade u kojoj se desilo krvoproliće Kristina Petrović.

OBRATITE PAŽNJU: Ako imate probleme sa štitastom žlezdom, ovu hranu ne smete da jedete! (VAŽNI SAVETI)

Stanari pričaju da su primetili nepoznatog čoveka koji se nekoliko poslednjih dana krio u zadnjem delu dvorišta stambene zgrade. Kada je Rasim sa svojom prijateljicom sišao sprat niže, Mile je uleteo u hodnik, počeo je glasno da priča i, na kraju, upucao brata.

– Čuo sam prvo vrisku žene, zatim opštu vrisku u hodniku, nekoliko pucnjeva iz pištolja, mislim da je bilo tri. Nisam izlazio iz stana – priča komšija para Stojan Matić.

Komšije koje su se nakon zločina isprepadani i u šoku okupili ispred zgrade pričali su da su već zaticali Mileta u parku. On se, kako pričaju, raspitivao gde Rasim stanuje, ali je i najavljivao da će da ga ubije zbog S. L., koja je, kako pričaju, ranije živela sa njim.

[adsenseyu1]

– Rasim je živeo sa S. L. u iznajmljenom stanu na drugom spratu. Dolazila sam kod njih u posetu, bili su dobri i mirni ljudi. Bili su u vezi – priča komšinica Svetlana Rakić.

Kako saznajemo, ženu S. L. policija je saslušala o okolnostima koji su doveli do ubistva. Ispred zgrade u toku uviđaja okupili su se i prijatelji Rasima Tahira, ali oni nisu mogli da pričaju o tragičnom slučaju.

Da li je lepša mama ili ćerka? Olivera Jovićević u 52. izgleda fenomenalno, a tek da vidite kakva lepotica je NJENA ĆERKA DUNJA! (FOTO)

Krio se u podrumu

Kako priča komšija Stojan Matić, Mile Kitić je nekoliko dana bauljao po okolnim ulicama, zgradi, ali i u parku. Komšije pričaju da je danima vrebao iz okoline i čekao pravi trenutak da usmrti svog brata po ocu.

– Primetio sam jednog čoveka da se tu motao nekoliko poslednjih dana. Zatekao sam ga u podrumu, nosio je kapu na glavi izvinjavao se i otišao – priča Matić.

“MAJKA ME SE ODREKLA I IZBACILA IZ KUĆE”: Sin Snežane Đurišić otkrio kada je sve počelo i u kakvim je odnosima sa pevačicom (FOTO)

(Dnevne.rs/Izvor: Goran jevremović,Blic.rs)

[adsenseyu4]