Zbog punjača za mobilni ostali BEZ IČEGA! Sasvim običan dan, u samo nekoliko minuta, potpuno se preokrenuo i pretvorio u NOĆNU MORU (INFO)

vatrogasci

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

Uzrok požara koji je progutao stan Mladenovića je punjač telefona koji je eksplodirao na utičnici, zapalio tepihe i zavesu, a onda i ceo stan.

asvim običan dan za Ivana, Snežanu i njihovu ćerku Jasminu Mladenović u samo nekoliko minuta potpuno se preokrenuo i pretvorio u pakao.

Dok su spremali drva za zimu i slagali ih u podrumu, u stanu u Glavaševoj ulici je izbio požar.

[adsenseyu5]

– Rođaka koja živi u zgradi skočila je sa stolice ispred zgrade i samo uzviknula: „Šta je ovo puklo?“

Potrčao sam prema stanu, osetio dim, prošao kroz dnevnu sobu i uputio se prema ćerkinoj sobi.

DRAMA NA PUTU DO OSTROGA: Dragan je krenuo ka manastiru, a onda IZNENADA nestao!

Od trenutka kada smo čuli da je nešto puklo prošlo je svega nekoliko minuta, a kada sam otvorio vrata požar je zapalio celu sobu, a plamen me je dohvatio po glavi – priča za Ivan Mladenović naglašavajući da su instalacije sigurno bile ispravne jer ih je sam postavljao, pošto je električar.

Snežana Mladenović, koju smo zatekli kako pretura po zgarištu, jedva da je mogla da prozbori od pretprljenog stresa, ali i straha da su sada bukvalno ostali bez ičega.

Mladenovići su prosečna srpska porodica u kojoj je Snežana već 20 godina domaćica jer je ostala bez posla u Jugobanci, Ivan je od ovog leta ostao bez posla u „Amigi“, gde je dugo godina radio, a ćerka Jasmina je završila fakultet i čeka posao. Još ne mogu da se osveste od šoka.

[adsenseyu1]

– S kojim novcem da renoviramo stan. Već nas je pre pet godina zemljotres oštetio. Jedva smo zakrpili stan, a sada požar.

Ni sami ne znamo šta nas ovo snađe? – priča Snežana.

Ovo je “bentli” koji je udario u auto predsednika Aleksandra Vučića: Vlasnik je bivši poznati fudbaler Ivica Dragutinović! (VIDEO) (FOTO)

– Sve nam je izgorelo, ni donji veš nemamo. Pojma nemam gde ćemo spavati, ali svako će morati da potraži utočište kod prijatelja ili rođaka.

OTIŠLA IZ SRBIJE I ZARAĐUJE OGROMAN NOVAC: Danijela radi u Švajcarskoj posao koji ovde NIKO NE ŽELI (FOTO)

Hvala bogu pa nikom nije bilo ništa, a i javili su se ljudi koji će da nam pomognu da očistimo stan. Kako ćemo ga renovirati, pojma nemam – ispričala nam je Snežana svoju tužnu sudbinu.

(Dnevne.rs /Kurir.rs/Izvor: Blic)

[adsenseyu4]