Zbog PRETRPLJENOG STRAHA od nasilnika na kružnom toku, žena doživela SPONTANI POBAČAJ (INFO)

hitna

Foto: Telegraf

Sudski policajac maltretirao trudnicu na semaforu u Jagodini.

RADNIKU obezbeđenja Prekršajnog suda u Jagodini, rodom iz Svilajnca, jagodinska policija odredila je meru zadržavanja od 48 sati zbog sumnje da je počinio teži oblik nasilničkog ponašanja, zbog čega je tridesetogodišnja trudnica iz Jagodine, zbog pretrpljenog stresa i straha, izgubila bebu. Za ovaj prekršaj zaprećana je kazna od šest meseci do pet godina zatvora. Nesrećnoj ženi se juče ugasio automobil na semaforu i nikako nije uspevala da ga pokrene.

Iznerviran što žena u vozilu ispred nikako nije mogla da startuje svoj automobil, nakon što se upalilo zeleno svetlo, radnik obezbeđenja ju je pretekao, stao ispred njenog vozila, a potom je vozio u rikverc i dva puta je udario. Međutim, to mu nije bilo dovoljno, pa je izašao iz automobila i gestikulirajući rukama nastavio da ponižava i vređa trudnicu. Od pretrpljenog stresa i straha žena je doživela spontani pobačaj.

DAME, ZNATE LI ZA OVAJ ZAKON? Ako vam MUŽ ne da novac za ličnu higijenu ili vam da 200 dinara da skuvate ručak – zbog toga može U ZATVOR! (INFO)

Nesrećni slučaj dogodio se na semaforu kod zgrade saobraćajne policije na izlazu iz Jagodine.

Osnovni sud u Jagodini danas će odlučiti da li će nasilniku biti određen pritvor.

(Dnevne.rs/Izvor:Z.G.,Novosti.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]