ZAKON ZATVORA: Evo šta se događa MONSTRUMIMA koji ubijaju svoju decu! (INFO)

zatvor
– Njihova agonija započinje čim stupe u zatvorske prostorije. Višegodišnji robijaši koje mi nazivamo “starima” ne praštaju takvim zlikovcima i odmah se potrude da im to stave do znanja. Ne prođe dan, a da ih ne maltretiraju – priča bivši osuđenik kroz šta prolaze ubice dece

Nakon poslednjeg stravičnog ubistva koje je potreslo Srbiju kada je K. K. (25) brutalno pretukao na smrt jednogodišnjeg sina, postavlja se pitanje koja kazna je adekvatna za ovakav zločin nad nedužnim detetom.

Monstrumi koji siluju i ubijaju decu nakon izrečene presude obično pravu kaznu dožive u zatvoru. Čak i najokoreliji kriminalci ubicama i silovateljima dece zameraju na izvršenim zločinima.

[adsenseyu1]

Kada su u pitanju ubice sopstvene dece, prema njima su posebno nemilosrdni i uvek se potrude da im odmah po dolasku u zatvor zagorčaju život.

Robijaši se najčešće organizuju u grupe i zlostavljaju ubice, maltretiraju i tuku. Svakodnevno se zločinci nalaze na udaru ostalih robijaša koji su ogorčeni na njihove gnusne zločine.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Običaj je da grupa od najmanje desetak robijaša s najlon kesama preko polnih organa ili jednostavno naoružani nekim od predmeta nanose teške povrede ubicama dece. Isto to rade i silovateljima dece.

Prema rečima bivših zatvorenika, koji su želeli da ostanu anonimni, robijaši su najnemilosrdniji prema kategoriji – silovatelji i ubice dece.

[adsenseyu1]

Jedan bivši zatvorenik kaže da se odmah po dolasku ubicama dece upriliči “dobrodošlica” za pamćenje. Ovi mnostrumi su izloženi takvim mučenjima i iživljavanjima, da većina njih iza rešetaka izvrši i samoubistvo.

– Njihova agonija započinje čim stupe u zatvorske prostorije. Višegodišni robijaši koje mi nazivamo “starima” ne praštaju takvim zlikovcima i odmah se potrude da im to stave do znanja. Ne prođe dan, a da ih ne maltretiraju. Naročito ako se radi o ubicama koji mučki liše života svoju decu – priča bivši osuđenik.

Foto: Profimedia/Alamy

On dodaje da maltretiranja počinju prosipanjem hrane, uništavanjem ličnih stvari, vređanjem i ismevanjem, a idu sve do silovanja i brutalnog fizičkog nasilja.

Čuvari zatvora su nemoćni, a nekad i ne pokušavaju da zaštite ove zločince. Tortura koju ove ubice trpe je nepodnošljiva, ali to je malo za takav ljudski šljam – objašnjava naš sagovornik.

(Telegraf.rs)

1 Comment on "ZAKON ZATVORA: Evo šta se događa MONSTRUMIMA koji ubijaju svoju decu! (INFO)"

  1. A ovi zlikovci su posebno cuvani u Australskim zatvorima da ih nebi drugi zlostavljali! Znaci, oni uzivaju posebnu zastitu od drzave za svoje zlocine! Poludelo covecanstvo!

Comments are closed.