VUK KOSTIĆ ISKRENO : Spreman sam da idem i na POLIGRAF

glumac

Foto: Printscreen/instagram

Počeo je u filmovima “Munje” i “Apsolutnih sto”. Karijera mu je munjevito krenula, da bi danas dok teče TV serija “Ubice mog oca”, postao apsolutno jedan od najpopularnijih glumaca u Srbiji

Počeo je u filmovima “Munje” i “Apsolutnih sto”. Karijera mu je munjevito krenula, da bi danas dok teče TV serija “Ubice mog oca”, postao apsolutno jedan od najpopularnijih glumaca u Srbiji.

[adsenseyu4]

Vuk Kostić, posle dvadesetak uloga žestokih momaka i epiteta “najboljeg lošeg momka na filmu”, sada je “prešao” na stranu zakona, kao inspektor Jakovljević u “Ubicama”.

* Da li ste očekivali ovoliku popularnost ove serije?

– Jesam, jer znam šta sam snimio. Verovao sam u taj projekat. Sve je tu napeto i uzbudljivo.

* Gde je još tajna njenog uspeha?

– U dobrom scenariju, režiji, glumcima, snimatelju… Ovakve serije do sada nije bilo, niti takvog žanra, sa toliko emocija i snage.

* Bili ste žestok momak na filmu, a sada ste policijski inspektor. Šta vam više leži?

– Ovi nevaljalci se na filmu više zabavljaju, zato što im je sve dozvoljeno. Dok ovi “umorni” heroji moraju da se drže svojih pravila i svoje časti. Uvek sam se zabavljao igrajući te negativce, ali mi je sada lepo legla uloga inspektora Jakovljevića.

* Kako ste doživeli tog mladog čoveka?

– Kao časnog. Ljudi se poistovećuju sa njim, jer je borac za pravdu i istinu. To je ovoj zemlji i ovom narodu uvek bilo potrebno.

[adsenseyu1]

* Naravno, nećete otkriti ime ubice.

– Neću, zašto bismo to otkrivali i kvarili zadovoljstvo gledaocima. Spreman sam da idem i na poligraf, jer nikome nisam rekao ime ubice, pa čak ni svojim najrođenijima.

* Koji su vam dalji planovi?

– Snimio sam film i seriju “Meso” po scenariju Nikole Pejakovića, a u režiji Saše Hajdukovića. To emitovanje očekujem, a o drugim planovima kasnije.

* Da li vas starije kolege još uvek porede sa čuvenim glumcem i vašim ocem Mihajlom Kostićem – Pljakom?

– Prija mi kad me porede. Voleo bih jednog dana da budem kao on: kao glumac, kao čovek i kao roditelj. Bio je čovek od reči i vrlo častan.

* Šta vam je obeležilo proteklu nedelju mimo vašeg glumačkog zanata?

– Bio sam u Apatinu kod dobrog drugara Miće Pavlovića i hvatao smuđeve na Dunavu. Posle sam otišao u Negotinsku Krajinu, jer sam član lovačkog udruženja “Hajduk Veljko”. Tamo sam odstrelio vepra kapitalca. Uzbuđenjima nikad kraja. I ona me drže.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:I.Lovrić,Novosti.rs)

[adsenseyu2]