VUČIĆ, PUTIN I KARAĐORĐE: Ovo nije VIC…

Putin

Foto: Printscreen/tviter

Mogli smo da vidimo Karađorđa, Putina i Vučića na bilbordima, ovu poslednju dvojicu prilično često poslednjih meseci. Međutim, zamislite svu trojicu na jednom bilbordu. Ko se toga dosetio?

– Došao je neki Dragan iz Beograda, ako mi veruješ, ne mogu da se setim kako se proziva i tražio je takav bilbord i mi smo ga zalepili – kažu za Noizz u firmi koja izdaje bilbord na ulazu u Mladenovac.

On je platio da bilbord stoji na tom mestu deset dana, ali nažalost nismo uspeli da dođemo do Dragana i pitamo ga da nam objasni kakava veza postoiji između ove trojice.

ĐOKOVIĆ JE PRESKUP: Francuska kompanija priznala da ih je Novak „ODRAO“, ali su dobili nešto mnogo VREDNIJE od novca

Da je povezao Miloša Obrenovića i Tomu Nikolića, veza bi nekako bila očiglednija, jer su oni proslavili daleko čuveno srpsko kumstvo.

[adsenseyu4]

Međutim, ako bismo i pokušali da nađemo nekako vezu između likova, nije nam jasno kako su se oni objedinilu u napisu “Srbijo pobedila si, Srbijo vaskrsla si”. Nećemo se sada baviti time što je izvesni Dragan očigledno bežao s časova srpskog, ali nekako ne možemo da shvatimo šta je pisac hteo da kaže.

Koga je to Srbija pobedila i kako je to vaskrsla. Niko nas nije obavestio da smo u ratu, a još manje da nam je država umrla. Može Srbija da pobedi i u nekom sportu, ali koliko smo obavešteni ova trojica nisu članovi reprezentecije.

Dragi Dragane, ko god da ste, jako bismo voleli da nam objasnite otkud ova tri čoveka na jednom mestu i kakve veze oni imaju s pobedom i vaskrsnućem.

NEVEROVATNO: Nikola „ISPARIO“ sa ekskurzije, dok su njegovi drugovi obilazili, on je imao važnija posla (FOTO)

(Dnevne.rs/Izvor:Petar Paunović, Noizz.rs)

[adsenseyu2]