VUČIĆ O PROTESTIMA: “Kako to da niko ne kaže ‘Alal vera Vučiću, imamo najnižu cenu hleba'”

predsednik

Foto: Tanjug

On je posle obilaska Vojne gimnazije ocenio da je protest zbog visokih cena goriva politički organizovan i da na to pozivaju opozicioni lideri.

– Ja molim normalne ljude da budu trpeljivi i strpljivi, nikakvog nasilja u Srbiji ne sme da bude, nimalo ih se ne plašim – rekao je Vučić i dodao da je posao Vlade da gleda “šta, kako i šta može da uradi”.

On je rekao da opozicija govori da je protestovalo 1.000 ljudi, ali da u realnosti “dva automobila stanu ispred autobusa gradskog prevoza na Pančevačkom mestu, onda ljudi stanu iza”.

SAVO MILOŠEVIĆ ZATEKAO SE USRED BLOKADE PUTA: Izašao je iz auta, počela je svađa sa šestoricom momaka (VIDEO)

Vučić je upitao “kako to da niko ne kaže ‘Alal vera Vučiću, imamo najnižu cenu hleba'” i kako niko ne kaže da je u Srbiji struja najjeftinija u Evropi.

blokada

Foto: printscren/Kurir

– Cena (struje) u Srbiji je 6,64 evrocenta po kilovat satu, najjeftina posle toga je u Makedoniji 8,2 evrocenta. Što ne izadjete na ulicu pa se zakačite za bandere i kažete nećemo ovako jeftino da plaćamo. Hleb nije važan, struja nije važna, važno je gorivo i pri tome nam predavanja drže oni koji su prodali NIS – rekao je Vučić.

(Dnevne.rs/Izvor: Beta)

1 Comment on "VUČIĆ O PROTESTIMA: “Kako to da niko ne kaže ‘Alal vera Vučiću, imamo najnižu cenu hleba'”"

  1. Kakav demagog

Comments are closed.