VUČIĆ: Kretanja neće biti zabranjena samo od 20 do 5 ujutro već i DUŽE

korona

Foto: Ministarstvo Odbrane

Vučić kaže da narednih sedam dana moramo da budemo najpažljivi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je  u  obraćanju naciji da će  osim zatvaranja granica i obustave međugradskog saobraćaja, uskoro  biti produženo vreme trajanja policijskog časa.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da su mere koje su sprovedene u poslednja dva dana dale rezultate i sačuvale su desetine hiljada života, ali i naglasio da će država da nastavi da uvodi sve neophodne mere, kako bi uspela da utiče na to da se koronavirus širi.nama su bolnice sve punije, lekari se drže junački.

On je osim zatvaranja granica i obustave međugradskog saobraćaja, predsednik Srbije je najavio i da će biti produženo vreme trajanja policijskog časa.

– Vreme zabrane kretanja neće biti samo od 20 do 5 ujutru, već će se proširiti, javićemo na vreme kad – istakao je predsednik Vučić.

On je dodao da vojska i policija veoma dobro obavljaju svoj posao.

-Verujem da ćemo moći da pomognemo lekarima da nastave u ovom tempu iako su umorni. Do sutra u 18 sati očekujemo da bude možda i najveći broj lica do sada zaraženih – rekao je Vučić.

Vučić kaže da narednih sedam dana moramo da budemo najpažljivi. Kaže da kad ljudi počnu da umiru taj broj se povećava i ide čudnom geometrijskom progresijom.

     

(Dnevne.rs/Kurir)