VRŠČANKA TETOVIRALA NA RUCI IME PREDSEDNIKA SRBIJE: Njena tetovaža izazvala LAVINU KOMENTARA na društvenim mrežama (FOTO)

žena

Foto ilustracija: Dnevne.rs/pixabay

Tijana Stanimirov, aktivistkinja SNS-a iz Vršca izazvala je buru komentara svojom tetovažom na društvenim mrežama. Tetovaža “A,Vučić” na njenoj ruci, kako kaže, je odraz njenog poštovanja prema lideru SNS i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Odluku da se tetovira donela je, kako kaže juznibanat.rs, još pre dve godine.

RODITELJI MISLE DA SU STARA SRPSKA: Muslimanska imena koja DECA u Srbiji MASOVNO dobijaju

– Aleksandar Vučić i njegova politika podstakli su me da se učlanim u stranku. Njegovi ideali o modernoj uređenoj perspektivnoj i ponosnoj Srbiji motivisali su me da budem deo tima u kome svako ko to želi može da uradi nešto za svoju državu , za svoj grad. Njegovi potezi, govori motivišu vas da se pokrenete, da uradite nešto korisno – dodaje Tijana.

[adsenseyu1]

Ponosna vlasnica tetovaže ima želju da upozna predsednika, drago joj je što je dobila puno pozitivnih komentara i da mnogo ljudi deli njen stav, a na negativne komentare odgovara da je u pitanju lična odluka i da je oni ne interesuju i ne dotiču.

A bilo je i onih sa ozbiljnim pretnjama “silovaćemo te”, “isećićemo ti ruku i od nje skuvati gulaš”.

ruka

Foto: Fejsbuk/DNA bodymods Studio

– To više govori o njima i o odsustvu kulture i vaspitanja. Svako ima pravo na stav, ali politička opredeljenost se ne iskazuje pretnjama – rekla je Tijana, koja je, inače, završila Pedagošku akademiju.

DECA SU MI REKLA DA IH SMARAM: Otišla sam kod psihologa i šokirala se njenim savetom

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]