VREMENSKA PROGNOZA ZA NEDELJU PRED NAMA: Kada čujete kakvo vreme nas očekuje, poželećete DA VAS NEMA!

prognoza

Foto: Dnevne.rs/Printscreen/pixabay

Ne pamti se da je najava vremena u novijoj istoriji Srbije bila konfuznija i čudnija od ove za narednu nedelju.

Da vam odmah rešimo sve dileme: biće i kiše, i grmljavine, i oblaka, i ogromnih vrućina, i jezivog sunca koje prži, i sparine… Drugim rečima, biće svega i bolje bi nam bilo da se na vreme pripemimo.

Prema najavi najtačnijeg norveškog meteo sajta yr.no, narednih sedam dana će izgledati ovako: ponedeljak, utorak i sreda nam donose pakao, sa visokim dnevnim temperaturama i mahom sunčanim vremenom – tu i tamo će da se provuče po neki oblačak, ali nema izgleda za kišu ili, znate, dašak vetra i malo vazduha za život.

OSEĆALA SAM SE BEDNO: Tamnoputa Šveđanka doživela nekoliko neugodnih incidenata na letovanju u Hrvatskoj (FOTO)

Nakon toga stiže četvrtak i donosi preokret, ali ne prijatan. Vreme će tokom čitavog dana biti oblačno, ali će ujedno i temperature biti više nego prethodnih dana, što u prevodu znači jeziva sparina.

U četvrtak takođe možemo očekivati i Nadu Macuru na TV-u sa upozorenjem da ljudi nose flašicu vide i oblače se slojevito – to nije u sklopu norveške prognoze, ali jeste neizostavan deo leta. I, zajedno sa znojavim pazihom, deli prvo mesto na listi najgorih letnjih pojava.

prognoza

Foto: Tanjug

A onda, kako se bude bližio vikend, tako će vreme da se pogoršava. U petak i subotu je najavljeno oblačno vreme sa kišom i mogućom i grmljavinom tokom čitavog dana, tako da ništa od kupanja na Adi. Temperature će, doduše, biti nešto niže, pa će konačno moći da se diše, što je dobra vest. Ali, ono najbolje stiže na kraju.

PREDSEDNIK RUSIJE PORUČIO ZAPADNIM ZEMLJAMA: Ne prelazite „crvenu liniju“

Jer, u nedelju će i temperatura biti nešto niža, a ni sunce neće da prži baš tokom celog dana, tako da, ako planirate neki izlet – planirajte ga za nedelju, jedini normalan dan u idućoj sedmici.

(Dnevne.rs/Izvor: Noizz.rs)