VREMENSKA PROGNOZA DO KRAJA NEDELJE: Uživajte dok traje prolećnih 25 STEPENI! Evo šta nas čeka! (INFO)

kugla

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

U Srbiji u sredu jutro vedro i sveže, u većini predela i sa maglom, naročito u dolinama, kotlinama, duž rečnih tokova i na visoravnima.

Tokom dana očekuje se sunčano i relativno toplo za ovo doba godine.

Duvaće slab do umeren istočni i jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od 6 do 12°C, maksimalna dnevna od 20 do 25°C, dok će u Timočkoj Krajini biti malo hladnije i u uz nešto više oblačnosti.

U Beogradu u sredu jutro vedro i sveže, u delovima grada i sa maglom. Tokom dana sunčano i relativno toplo za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 10°C, maksimalna dnevna 24°C, piše Weather2Umbrella.

U Srbiji do kraja sedmice jutra će biti vedra i sveža, u dolinama i kotlinama sa maglom, a tokom dana sunčano i dalje relativno toplo za ovo doba godine.

Maksimalna temperatura kretaće se uglavnom od 18 do 24°C. U košavskom području duvaće umeren do pojačan, povremeno i jak jugoistočni vetar, na jugu Banata sa olujnim udarima.

ISPOVEST NADE KOJA JE NAŠLA OSTAVLJENU BEBU NA PRAGU CRKVE! Šetala sam psa, čuli smo neke zvuke! Još sam uzbuđena, ne razumem takav čin! (INFO)

U Timočkoj Krajini biće hladnije i uz nešto više oblačnosti. U Beogradu do kraja sedmice biće sunčano i relativno toplo, ali sa svežim jutrima. Duvaće umeren do pojačan, povremeno i jak jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura biće do 23°C.

(Dnevno.rs)