VOZAČI, VAŽNA PROMENA ZAKONA O SAOBRAĆAJU! Niko više neće smeti ovako da sedi u automobilu! (INFO)

snimanje

Foto ilustracija: printskrin/mup

Majka koja je neoprezno vozila Beogradom, kažnjena je novčano sa 101.000 dinara, 14 kaznenih poena, a vozačka dozvola joj je oduzeta na deset meseci.

Snimak majke koja u Mirijevu vozi automobil, brzinom od oko 50 kilometara na sat, dok njeno dete sedi na prozoru, šokirao je javnost.

Osude su stigle sa svih strana, skoro svi redom su tražili da se ona najstrože kazni zbog ugrožavanja života deteta, ali i kako bi se u budućnosti predupredili slični incidenti.

Policija je ekspresno identifikovala vozača automobila i već su usledile čak tri kazne.

saobraćaj

Printskrin Alo: Izvor: TV Prva/

Majka je, kako su rekli iz Saobraćajne policije, kažnjena novčano sa 101.000 dinara, 14 kaznenih poena, a vozačka dozvola joj je oduzeta na deset meseci.

Milan Božović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja ranije je rekao “da ovo uopšte nije izolovan slučaj i da je to jedan od razloga zašto je novim Zakonom o bezbednosti saobraćaja zabranjeno da bilo koji deo tela viri iz vozila“.

Tom prilikom on je potvrdio da bi “policija trebalo da reaguje ako se utvrdi da je snimak sa Mirijevskog bulevara autentičan”. Očigledno, sve je utvrđeno – ekspresno.

     

(Dnevne.rs /Izvor: