VOZAČI OPREZ: Ovo je NOVA POLICIJSKA KAMERA u Beogradu i nema šanse da je primetite! Kazna za one koje uslika je – 100.000 (MAPA)

kamera

Foto: Telegraf

Stalne gužve na auto-putu u smeru ka Novom Beogradu nagnale su brojne vozače da sebi skrate muku i put vozeći zaustavnom trakom iz pravca Konjarnika, iako je to strogo zabranjeno zakonom. 

Kako je fizički bilo nemoguće uhvatiti i kazniti toliki broj onih koji prave prekršaje, policija je rešila da postavi novu kameru koja će “loviti” sve one koji voze žutom trakom na auto-putu u smeru ka Novom Beogradu

[adsenseyu5]

Policija godinama pokušava da “zasedama”, presretačima i kaznama spreči ove prekršaje, ali kako je fizički bilo nemoguće uhvatiti i kazniti toliki broj onih koji ih prave MUP je odlučio da postavi novu kameru.

“MAJKA ME SE ODREKLA I IZBACILA IZ KUĆE”: Sin Snežane Đurišić otkrio kada je sve počelo i u kakvim je odnosima sa pevačicom (FOTO)

Najveći problem vozača je to što je – gotovo nevidljiva, jer je postavljena na mestu na koje niko ne obraća pažnju.

Svi koji su danas vozili zaustavnom trakom na potezu Plavi most – Dušanovački most mogu da očekuju da su snimljeni i da će im na kućnu adresu stići ogromne kazne, jer se kamera nalazi na Dušanovačkom mostu.

[adsenseyu1]

Postavljena je na običan stativ, a pored nje se nalazi policajac koji odozgo snima auto-put.

NAJLEPŠA GLUMICA U BIVŠOJ SFRJ: Evo kako izgleda danas ANĐA iz fima “Banović Strahinja” (FOTO)

Ovo je lokacija pomenute kamere:

dusanovac

Foto: printskrin/gugl map

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf)

[adsenseyu4]