VOLELI GA I SRBI I ALBANCI ZBOG OVOGA: Susret Olivera Ivanovića sa ćerkicom ALBANSKOG POLITIČARA ostaviće vas bez teksta! (VIDEO)

ubistvo

Foto: Printscreen/youtube

Njegova smrt nije teško pala samo Srbima.

Poštovali su ga mnogi Albanci, a i on njih iako je zbog neosnovanih albanskih optužbi za ratne zločine ni kriv, ni dužan u istražnom zatvoru proveo pune 3 godine.

Dan posle njegove smrti isplivao je i stari video-snimak s Kosmeta američke novinske agencije Asošiejtid pres na kojem je ostao zabeležen gest Olivera Ivanovića za divljenje.

Na tom snimku se vidi kako Oliver, inače otac sinova,  ljubi ruku ćerkice Bajrama Redžepija, pokojnog albanskog političara. Ljudski gest Olivera zauvek će ostati zabeležen.

Reč je o proslavi marokanskog kontigenta Kfora koju su upriličili povodom prve godišnjice vladavine svog kralja.

Redžepi je na ceremoniju poveo i svoju ćerkicu, kojoj je Oliver prišao i pored koje je čučnuo da se pozdravi i poljubio ruku.

Podsetimo, Oliver je za sobom ostavio suprugu i četiri sina – Nikolu, Žarka, Janka i malog Bogdana.Oliver Ivanović je zbog neosnovanih optužbi Albanaca tri godine proveo u istražnom zatvoru iz kog je posle štrajka glađu poslat u kućni pritvor, a potom i oslobođen kada su lažne optužbe protiv njega pale. Novo suđenje čekao je na slobodi…

     

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)