Vojislav Šešelj zapalio hrvatsku zastavu nazvavši je ustaškom! (FOTO)

zastava
Vojislav Šešelj lider SRS-a upravo je stigao na plato ispred Palate pravde gde je organizovan skup podrške njegovom zameniku Nemanji Šaroviću kome treba da počne suđenje za paljenje zastava NATO-a, Evroske unije, Amerike i Kosova.

Nemanja šarović

Nemanja Šarović stigao na suđenje | Foto: Tanjug / Srđan Ilić 1.4.

[adsenseyu1]

Više od 300 pristalica stranke okupilo se na platou gde skandiraju Nemanji Šaroviću ali i Šešelju: “Vojo, Srbine; Ne damo te, Vojo; Ua Evropska unija.”

Šešelj

Pristalice nose zastave SRS-a, republike Srbije, ali i one sa likom Šešelja.

Radikali Foto: Vesna Lalić

Foto: Vesna Lalić

Vojislav Šešelj upravo drži govor.

[adsenseyu1]

Lider radikala je zapalio hrvatsku zastavu uz sledeće reči: “Danas ću pred vama, drago braćo, zapaliti hrvatsku ustašku zastavu!”

Radikali Foto: Vesna Lalić

Skup obezbeđuju i velike policijske snage. Vojislav Šešelj zapalio zastavu Hrvatske ispred palate pravde Deset minuta pred početak suđenja Nemanja Šarović izašao je ispred Palate pravde i krenuo da poziva sve okupljene da uđu u zgradu suda.

– Svi vi koji ste došli imate pravo da uđete jer je suđenje javno, nema nikakvih pregovora i niko ne može da vam zabrani ustavom zagarantovano pravo da uđete u zgradu suda – kazao je Šarović što je umalo izazvalo veći incident sa pripadnicima policije koji obezbeđuju zgradu.

Dežurni policajaci uspeli su da objasne Šaroviću da zgrada suda ne može da primi sve koji su došli i za sada situaciju drže pod kontrolom

(Alo)