Vojislav Šešelj odgovara: Neće me lako uhapsiti, neka dođe Žandarmerija da bije!

radikal
BEOGRAD- Neću se dobrovoljno vraćati u Hag. Ostajem pri svemu što sam govorio od kada sam se vratio u Beograd. Da vidimo kako će sada Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić da me hapse. Neće biti lak posao da me hapse.

Ovo nekoliko trenutaka pošto je čuo da Žalbeno veće Haškog tribunala traži da se vrati u Holandiju, kaže Vojislav Šešelj.

– U sedištu sam stranke, obavljam stranačke poslove. Popodne idem u Bor da držim tribinu. Neka dođe policija. Ona hapsi. Ako dođe Žandarmerija, oni biju, moram da čuvam leđa – kaže Šešelj. – Neće biti lak posao da me hapse.

Šešelj navodi da će država morati da ispoštuje vremensku proceduru o izručenju i da će u tom periodu probati da ospori zahtev Haga da se vrati, jer su mu u Holandiji sva prava ugrožena.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(novosti)

 

3 Comments on "Vojislav Šešelj odgovara: Neće me lako uhapsiti, neka dođe Žandarmerija da bije!"

  1. radomir stanivukovic | 30. March 2015. at 16:57 |

    Ova _an_a od Suda ili bolje reci od kobajagi suda ! Mislim da bi mi Srpski patriote trebali da osnujemo jednu organizaciju ili da se prikljucimo vec osnovanoj za likvidaciju vladara iz senke ! Mislim pri tome na onu grupu koja je ukokala onog _li_ovca koji je podmetnuo lokator pred Kinesku ambasadu u Bg jer bi nam sigurno bilo skupo finansiranje ! Ako se takvo sta organizuje prihvatam da ucestvujem u njoj ili kao podupiruci clan ako me nebi primili da idem na adrese kao sto je otisao onaj velikan koji je odstrelio toga sto je obelezio Kinesku Ambasadu !

  2. Nije mi jasno cemu ovolika prasina.Sam gospodin Seselj je znao da ga pustaju na privremenu slobodu.Po tom osnovu mogu makar kad da ga pozovu nazad i normalno je da se vrati, kao i sto je otisao dostojanstveno kao covek. Ako jos ima covecnosti u sebi!.

  3. Dovoljno je i bio u Hagu neka idu malo drugi,on je svoje odradio 12godina…

Comments are closed.