VEROVALI ILI NE: Juče najavljivao istragu Interpola, danas promenio mišljenje o meču OFK – Zvezda (VIDEO)

komesar

Komesar za integritet takmičenja pod istragom FSS istakao je da je njegova izjava izvučena iz konteksta

Komesar za integritet takmičenja FSS Milivoj Mirkov demantovao je da je rekao da je utakmica između OFK Beograda i Crvene zvezde (2:6) pod sumnjom UEFA i da mu je predsednik FSS Tomislav Karadžić naredio hitnu istragu.

Niti sam to izjavio, niti je meni UEFA bilo šta dojavila. Sve je izvučenio iz konteksta i protumačeno na način na koji je neko želeo. Neko želi da stvara lošu atmosferu u FSS i među klubovima – pojasnio je Mirkov Tanjugu.

[adsenseyu1]

Prema njegovim rečima on u izjavi SOS Kanalu nijednom rečju nije spomenuo Zvezdu i jučerašnju utakmicu.

– Pričali smo uopšteno, a novinar je malo promenio kontekst. Da je utakmica bila pod sumnjom, bio bih na stadionu. Nije tačno ni da me je zvao Karadžić i tražio istragu.

Foto: Crvenazvezdafk.com

– Ja sam samo rekao da UEFA prati sve utakmice, postoji monitoring i ukoliko dođe do naglog pada i skoka uplate, to je sumnja, a ne ukazuje da je namešteno. U ovom slučaju to niko nije rekao– pojasnio je Mirkov.

Izvučeni kontekst podigao je veliku buru i teške reči na relaciji Partizan – Crvene zvezda – Karadžić, koje su usledile tokom dana.

[adsenseyu1]

Potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić izjavio je da su dešavanja na Vračaru čist kriminal, a generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić da je u pitanju unapred pripremljeni scenario i sprega FSS, Karadžića i Partizana.

Pogledajte i sami golove sa meča koji je podigao veliku prašinu u srpskom fudbalu.

(Telegraf.rs/Tanjug)