VAPAJ OČAJNE MAJKE MLADIĆA KOJI JE IZVRŠIO SAMOUBISTVO ZBOG FIZIČKOG ZLOSTAVLJANJA: “Šta da radim sad?”

samoubistvo

Foto: telegraf.rs

Prošlo je 40 dana od smrti mog sina Dragana i svi ćute.

KRALJEVO – Porodica Dragana Miloševića (22), koji je izvršio samoubistvo nakon brutalnog prebijanja u kladionici u Kraljevu, održala je juče četrdesetodnevni pomen na groblju u Metikošima.

USPAVAO GA KAO BEBU: Nokaut o kome još priča u CELA PLANETA (VIDEO)

Podsetimo, mladića su brutalno pretukli Savo Pavlović i Predrag Milošević u novembru 2013. godine, istraga o ovom slučaju je tri godine opstruirana, a suđenje još nije završeno.
Pomenu je prisustvovao i sveštenik, koji je očitao molitvu iako je mladić sahranjen bez opela.

[adsenseyu4]

Ide među anđele

– Na groblju sam bio sa bivšom suprugom, sinovima i Draganovim drugovima. Sve sam uradio da mi sin ode među anđele i nadam se da je sada tamo. Moji sinovi Vasilije i Dimitrije plakali su za bratom, kao i svi okupljeni – kaže Zoran Milošević.

Majka Dragana Jovićević smogla je snage da kaže da se mnogima obraćala posle tragedije, ali da nije dobila nikakav odgovor.

– Nisam ni očekivala da će mi se neko od institucija obratiti, jer znam na koja sam sve vrata lupala. Nisam htela da idem ovako preko medija, nego preko nadležnih, ali nije ništa uspelo. Jedino mi je stigao odgovor Unutrašnje kontrole MUP, koji su naveli da je kraljevačka policija radila po zakonu. Da li treba da dođem pred Vladu i pitam šta da radim sad – pita se ona.

VELIKI ČOVEK SA VELIKIM SRCEM: Đoković ponudio pomoć Borisu Bekeru, a evo šta mu je Nemac rekao!

Neutešnog oca Dragana najviše boli to što niko ništa ne preduzima.

Uzaludne prijave

– Podneo sam tolike krivične prijave, ali uzalud. Novinari mi kažu da ni njima ne odgovaraju na pitanja. Siguran sam da u tužilaštvu i sudu znaju da su napravili problem i da sad ne znaju šta će – objašnjava Milošević.

On kaže da mu je jedina želja da se promeni sistem.

ISPOVEST BOSANKE (36): Udata sam za Arapina, 2. sam mu žena. OVAKO IZGLEDA NAŠ BRAK!

– Da je sudski proces na vreme rešen, sin mi ne bi bio u grobu. Ova dvojica za mene nisu kriminalci, jer kriminalci ne biju decu, oni su bede. Ne želim da još nečije dete nastrada kao moje – očajan je naš sagovornik.

(Dnevne.rs/Izvor:Jelena Ivić,Kurir.rs)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]