VALJEVO: Taksista čekićem naneo teške povrede muškarcu starom 60 godina! (INFO)

 

cekic

Foto: Flickr/Ben Fredericson/Kimli

Povređeni muškarac je sa teškim povredama glave, opasnim po život, nakon zbrinjavanja u valjevskoj bolnici, hitno je prebačen u Beograd na dalje lečenje

U tuči koja se danas dogodila na novoj zelenoj pijaci u Valjevu, naočigled brojnih prolaznika, taksista A. Ć. je čekićem naneo teške povrede muškarcu starom 60 godina!

Povređeni muškarac je sa teškim povredama glave, opasnim po život, nakon zbrinjavanja u valjevskoj bolnici, hitno prebačen u Beograd na dalje lečenje.

Kako saznajemo, tuča se dogodila na valjevskoj pijaci zbog navodnog duga od 1.000 evra.

– Njih dvojica su se sreli na pijaci. Prvo su se posvađali, a onda je taksista rekao starijem muškarcu da ga sačeka i otišao nekoliko metara dalje do tezge na kojoj se prodaju čekići. Uzeo je jedan čekić, vratio se na mesto gde je ostao stariji muškarac i čim mu je prišao tri puta ga je udario čekićem u glavu. Navodno su se posvađali zbog para, jer je stariji muškarac taksisti dugovao oko 1.000 evra – ispričali su pojedini očevici.

Kako saznajemo, valjevski taksista je nakon toga pobegao sa lica mesta, ali ga je policija ubrzo uhapsila, dok je stariji muškarac, posle ukazane pomoći u valjevskom urgentnom centru, prebačen u Beograd.

[adsenseyu1]                         [adsenseyu1]

(S. S. /telegraf.rs)