“Uzmi račun i pobedi”: Uskoro počinje novi ciklus NAGRADNE IGRE, evo i kada (INFO)

igra

Foto: printscreen/RTS

Nagradna igra “Uzmi račun i pobedi” za kojom je poludela cela Srbija, biće ponovo organizovana a ona će, kako Telegraf.rs nezvanično saznaje u Vladi Srbije, početi najdalje početkom 2018. godine.

Kako saznajemo, pripreme oko drugog ciklusa nagradne igre, u okviru koje se sakupljaju fiskalni računi i šalju, a srećni dobitnici dobijaju stanove, automobile, putovanja i mnoge druge vredne nagrade, počeće čim Vlada odredi tačan datum početka.

[adsenseyu5]

U Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave potvrdili su za Telegraf.rs da će drugi ciklus ove nagradne igre biti organizovan, ali o tačnom datumu početka nisu mogli da govore, jer on zavisi od Vlade Srbije.

– Svi ćemo se zalagati za to da nagradna igra ima svoj nastavak jer smo nagradnom igrom, između ostalog, uspeli da podignemo svest građana o značaju njihove uloge u borbi protiv sive ekonomije, a kontinuirane aktivnosti na edukaciji i jačanju svesti građana i privrede o štetnosti sive ekonomije predviđene su Nacionalnim programom za suzbijanje sive ekonomije.

3 MOĆNA ZNAKA: Do kraja avgusta ih čeka veći PRILIV NOVCA (ASTROLOGIJA)

Zbog toga je namera da se ne stane samo na organizaciji jednog ciklusa. Vlada Srbije će doneti odluku o organizaciji drugog ciklusa tako da tačan datum još nije poznat – kažu za Telegraf.rs u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave.

Nagradna igra “Uzmi račun i pobedi” prvi put je organizovana ove godine. Po njenom završetku u martu, sadašnja premijerka Ana Brnabić najavila je da će drugi krug biti početi već tokom jeseni, ali kako saznajemo, u narednih mesec dana bi mogla da počne samo njena organizacija, da bi ona počela najdalje sa dolaskom Nove 2018. godine.

TUČA NA PLAŽI U BARU: Crnogorski funkcioner pretukao Srbina zbog banalnog razloga!

Cilj ove nagradne igre jeste suzbijanje sive ekonomije.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Lj. R. – [email protected],Telegraf.rs)

[adsenseyu2]