UŽASNI DETALJI UBISTVA U UBU: Presudio čoveku koji mu je UZNEMIRAVAO SESTRU, pa u krvavoj majici otišao u kafić

ubistvo

Foto: telegraf.rs

Prebijeni Radovan je od zadobijenih povreda preminuo na puti od Uba do valjevske bolnice

Nikola Tadić (26) iz Uba pretukao je na smrt Radovana Adamovića (43) iz te varošice. Nakon što mu je zadao više udaraca u glavu, koji su bili smrtonostni, mladić je pokušao da pobegne u Crnu Goru u društvu zeta, ali je uhapšen na granici. Prema prvim rezultatima istrage, Nikola je na nastradalog muškarca digao ruku jer je duže vreme pretio i uzmemiravao njegovu rođenu sestru.

Nesreća se dogodila u ubskoj ulici Ive Lole Ribara, u porodičnoj kuću Lukića, gde je ubijeni Radovan godinama radio kao domar. Kako saznajemo, očevidaca nije bilo.

– Ubijeni je nedavno raskinuo sa devojkom koja je najbolja drugarica rođene sestre Nikole Tadića. Upravo nju je krivio za raskid sa devojkom, bio je ubeđen da je ona “kumovala” njihovom rastanku i zbog toga joj je u više navrata pretio i uznemiravao je telefonom. Ona se požalila bratu Nikoli, koji je otišao da se obračuna sa Radovanom. Najpre su se posvađali, a nakon toga ga je Nikola više puta udario pesnicom u glavu – navode naši izvori bliski istrazi.

[adsenseyu4]

Prebijeni Radovan je od zadobijenih povreda preminuo na puti od Uba do valjevske bolnice. U urgentnom centru kažu da je primljen bez vitalnih parametara i da je imao traumu glave.

Meštani Uba pričaju da je njegovo okrvavljeno telo u dvorištu pronašla 16-godišnja ćerka vlasnika kuće S.L, u kojoj je Radovan godinama radio.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

– Očevidaca nije bilo, samo je jedan komšija čuo svađu, ali nije video šta se tačno desilo. Telo oblivljeno krvlju je pronašla Lukućeva ćerka. Radovan je ranije radio kao konobar u kafiću koji je držao vlasnik kuće, u čijem dvorištu se desilo ubistvo, a kad je zatvorio kafić, održavao mu je dvorište i vodio računa o kući. On je živeo kod tetke u Valjevu, a po potrebi je zbog posla dolazio u Ub – kažu komšije Lukića, u kojoj se dogodilo ubistvo.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

[adsenseyu1]

Meštani Uba pričaju da je Nikola, nakon što je na smrt pretukao Radovana, poznatijeg u Ubu kao Rajko konobar, sa krvavom majicom sedeo u jednom kafiću, gde je drugovima rekao da je Radovana konačno naučio pameti.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

– Nikola je godinama radio u Crnoj Gori kao spasilac. Pre mesec dana se vratio u Ub. Rajko konobar nije bio oženjen. U Ubu mu živi rođeni brat Dragan, koji drži kafanu u centru, dok mu brat Milan živi na Kosovu i došao je sa porodicom da brata isprati na večni počinak. Ovo je velika tragedija za obe porodice, sve su mogli da reše na miran način – kažu žitelji Uba.

Kako saznajemo, Tadić je nakon što je na smrt pretukao Radovana i popio piće u kafiću u centru Uba, zajedno sa zetom Vladanom Jovanovićem pokušao da pobegne u Crnu Goru, gde je godinama radio.

(Dnevne.rs/Izvor:S.S.,Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]