UŽASNI DETALJI HAPŠENJA PEDOFILA: Roditelji čuli VRISAK DEVOJČICE i zatekli jeziv prizor u sobi (INFO)

lisice

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Nebojša B. (20) iz Šapca uhapšen je jer je 6. juna obljubio petogodišnju devojčicu u naselju Letnjikovac. Njega su u trenutku dok je vršio obljubu nad detetom zatekli njeni roditelji, a devojčicin otac ju je trgao iz ruku monstruma. Na saslušanju u policiji Nebojša je priznao delo.

Tog dana roditelji su bili u poseti kod rođake Nebojše B.

– Dok su roditelji devojčice bili sa Nebojšinom rođakom u dnevnom boravku, on se ponudio da animira dete. Odveo ju je u susednu sobu, a onda je roditelje prekinuo plač i vriska ćerkice. Prvo je majka utrčala u sobu gde je bio mladić sa detetom, a za njom i otac. Zatekli su jeziv prizor – momka koji je bio obnažen nad devojčicom. Zabezeknuti otac odmah je reagovao i dete iščupao iz kandži manijaka, a onda mu je pao mrak na oči – objašnjava sagovornik za “Alo”.

OVO JE ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO JUGOSLAVIJU: Osuđena na smrtnu kaznu, a onda pod lažnim imenom živela u Srbiji (INFO)

Dete je odmah nakon policijskog uviđaja odvezeno u bolnicu gde, između ostalog, treba da utvrde i da li je dete deflorisano. Policija je nasilnika odmah uhapsila i nakon isteka policijskog pritvora uz krivičnu prijavu za obljubu deteta ga sprovela na saslušanje u Više tužilaštvo.

[adsenseyu1]

– Osumnjičeni Nebojša tokom boravka u pritvoru do detalja je inspektorima opisao svoj gnusni čin, ali je po dolasku na saslušanje kod tužioca promenio celu priču i sve porekao – ispričao je sagovornik.

Izjave su dali i devojčicini roditelji i Bogdanovićeva rođaka.

– Rođaka osumnjičenog mladića potvrdila je priču roditelja, odnosno da su došli kod nje u posetu i da je nakon nekog vremena Nebojša odveo dete u svoju sobu kako bi s e igrao sa njim.

SKANDAL U ZEMUNSKOM DOMU ZDRAVLJA, RODITELJI TVRDE: Doveli smo dete na pregled, doktorka nas pitala KOJE SMO VERE!?

-Takođe je rekla kako je i ona nakon detetovog krika uletela kod njega u sobu i da ga je zatekla kako vrši obljubu. Ženi je bilo toliko loše da je i zbog nje intervenisala lekarska ekipa. Nije znala šta ju je snašlo i stalno je ponavljala: “Da li će dete biti dobro, kako je” – ispričao je izvor.

Prema zakonu Republike Srbije, krivično delo obljube nad detetom jedno je od najtežih u Krivičnom zakoniku Srbije i za njega je predviđena zatvorska kazna u trajanju od tri do 12 godina, zavisno od toga kolike je fizičke i psihičke traume devojčica dobila.

UŽAS U ŠAPCU: Mladić obljubio devojčicu (5) iz komšiluka!?

(Dnevne.rs/Izvor:telegraf.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]