UŽAS KOD BEOGRADA: Iskasapio dečaka (5) i njegovog ujaka. Mališan pronađen BEZ GLAVE, RUKE I ŠAKE!

nož

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

Na današnji dan 2007. godine desilo se jedno od najmonstruoznijih ubistava – Danijel Jakupek (36) iskasapio je dečaka Luku Opačića (5) i njegovog ujaka Vasilija Trbovića (26).

Ponedeljk, 27. avgust oko 18 sati. Vasilije Trbović (26) i njegov sestrić Luka Opačić (5) krenuli su u šetnju po Novim Banovcima. To je bilo i poslednji put da ih porodica vidi žive. Kako se nisu vratili do večere, majka i baka su počele da brinu, a ubrzo zatim Trbovići su alarmirali policiju.

[adsenseyu5]

Čitavi Banovci podigli su se na noge i zajedno sa porodicom i policijom krenuli u potragu za nestalim mladićem i dečakom. Među njima bio je i Vasilijev drug iz osnovne škole Danijel Jakupek (zvani Žak).

Nakon tri dana potrage, 30. avgusta na obali Dunava pronađeno je telo malog Luke – bez glave, nogu, desne ruke i leve šake. Dan kasnije, 500 metara nizvodno, pronađen je obezglavljen Vasilije.

SIN GA KLAO NA TERASI DOK JE OTAC OBLIVLJEN KRVLJU VRIŠTAO: Jezivi detalji ubistva u Vrnjačkoj banji (INFO)

Ubrzo zatim uhapšen je i Jakupek, mladić koji je učestvovao u potrazi. Sa neverovatnim grozomornim uživanjem priznao je zločin. Od tada je zatvoren, ali na psihijatriji.

Kako je zapravo došlo do monstruoznog ubistva malog Luke i njegovog ujaka i dan-danas će ostati misterija jer detalji istrage nikada nisu do kraja otkriveni. Kada je Jakupek nožem ubio Vasilija, raskomadao je i dečaka. Delove tela je u kesama bacao po obali reke.

VELIKI PRAZNIK I CRVENO SLOVO: Sutra je VELIKA GOSPOJINA, ovo nipošto ne smete da radite!

Bonsek kojim je kasapio telo nikada nije pronađen, niti je poznat motiv ubistva. Delovi tela malog Luke i njegovog ujaka sahranjivani su nekoliko puta jer su ih i građani i policija pronalazili u različitim delovima Beograda.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas.com)

[adsenseyu2]