UŽAS: Devojčica iz Bečeja ima na telu crtež PLAVOG KITA, stigla do 3. nivoa (INFO)

DNEVNE

Foto: Dnevne.rs

Devojčica (12) iz Bečeja stigla je do trećeg nivoa u igri “Plavi kit” i na njenom telu uočen je crtež u obliku kita, koju učesnici u ozloglašenoj internet igrici crtaju na svom telu

U Odeljenju za visoko tehnološki kriminal u Bečeju je zabeležen prvi slučaj koji ima veze sa igricom “Plavi kit“, piše RTS.

Devojčica (12) iz Bečeja stigla je do trećeg nivoa u igri “Plavi kit” i na njenom telu uočen je crtež u obliku kita, koju učesnici u ozloglašenoj internet igrici crtaju na svom telu, piše RTS.

Nema vidljivih povreda na njenom telu.

UPOZORENJE ZA SVE RODITELJE – „PLAVI KIT“ SE ŠIRI SRBIJOM: Evo šta sve morate da znate o „igri“ koja nagovara DECU DA SE UBIJU! (FOTO)

Učenica je izjavila da je igricu instalirala na “Gugl” aplikaciji na mobilnom telefonu svoje majke.

Apeluje se na roditelje da proveravaju aplikacije na mobilnim telefonima i tabletima svoje dece i ako primete aplikaciju te igrice odmah obaveste policiju.

Podestimo, igra “Plavi kit” kruži internetom u zemljama u okruženju. U njoj se deca pozivaju na samopovređivanje, pa čak i samoubistvo.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:RTS)

 

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]

1 Comment on "UŽAS: Devojčica iz Bečeja ima na telu crtež PLAVOG KITA, stigla do 3. nivoa (INFO)"

  1. XVLW3l This awesome blog is without a doubt educating and factual. I have chosen helluva helpful stuff out of it. I ad love to come back over and over again. Thanks a lot!

Comments are closed.