UPOZORENJE ZA NOVO, VELIKO NEVREME U SRBIJI: Evo kad kreće kiša u ovim gradovima! (GRAFIKON)

prognoza

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Republički hidrometeorološki zavod objavio je danas upozorenje zbog obilnijih padavina u sredu, u Banatu i donjem Podunavlju.

Kako se navodi u upozorenju, u sredu, 20. septembra se očekuje da u tom delu Srbije za 12 sati padne od 20 do 30 litara po metru kvadratnom, a lokalno i više!

[adsenseyu5]

Kako se navodi u upozorenju, u sredu, 20. septembra se očekuje da u tom delu Srbije za 12 sati padne od 20 do 30 litara po metru kvadratnom, a lokalno i više!

DUHOVITI ANDRIJA PONOVO BRILJIRAO: Na slovenačkom jeziku, na urnebesan način podržao naše košarkaše (VIDEO)

ZRENJANIN

U Zrenjaninu se već u utorak uveče očekuju pljuskovi, koji će se intenzivirati u noći između utorka i srede.

[adsenseyu1]

Padavine će se nastaviti i u četvrtak, kada se očekuje i značajniji pad temperature – maksimalna dnevna biće samo 14 stepeni.

VRŠAC

U Vršcu slična situacija kao i u Zrenjaninu, padavine već od utorka pa sve do petka, kada se očekuje razvedravanje.

PANČEVO

[adsenseyu1]

U gradu nadomak Beograda kiša će početi tek u sredu, kada se i očekuje znatan pad temperature, a već u petak razvedravanje i nešto toplije.

KIKINDA

U Kikindi pljuskovi već od sutra, a trajaće sve do petka. I temperatura će pasti za nekoliko stepeni, a razvedravanje tek krajem radne nedelje.

Očekuje se da najviša temperatura bude 18, a na planinama oko 13 stepeni.

U Nišu će temperatura rasti do 23 stepena, a u celoj Srbiji biće moguća kiša.

Za naredne kišne dane savetujemo vam kabanicu vedre boje, najlepši i najšareniji kišobran, lepe gumene čizme koje su najbolje rešenje za sive i hladne jesenje dane, i širok osmeh, jer ne smete dozvoliti da vam loše vreme pokvari raspoloženje.

Uostalom, sunce stiže već za vikend, a to i nije tako daleko. Iskoristite loše vreme za sređivanje kuće, kuvanje ili prosto, provedite vreme sa porodicom.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf)

[adsenseyu2]