UPADLJIVA SNIŽENJA: Pronašli smo 8 nerealno povoljnih cena u Lidlu!

prodavnica

Foto. EPA/JENS BUETTNER

Upadljiva sniženja artikala u čuvenom Lidlu, koji se za kupce u Srbiji otvara za samo dva dana, mnoge su već navele da u četvrtak u osam sati budu u prvim redovima ispred marketa. U bogatoj ponudi one nerealno dobre cene možda će biti teško naći, te smo za čitaoce izdvojili 8 artikala na koje bi valjalo da bace oko.

Za samo 45 dinara moći će da se pazari limenka od pola litra piva, što je skoro duplo jeftinije od redovnih cena za ovaj proizvod.

Ručak se može spremiti za samo 120 dinara, koliko se ceni kilogram piletine u ovom čuvenom lancu prodavnica.

Ne znamo da li je najslađi, ali u Lidlu će se sigruno moći naći napovoljniji dezert –krofna za svega 17 dinara.

Jefitne čokolade, taman pred slavu Foto: Telegraf

Litar jogurta stiže na stolove po ceni od 60 dinara, taman na vreme za doručak. Ista para daće se i na kilogram banana, koje inače umeju da budu duplo skuplje.

Dok se cene oko pola litra mleka inače kreću oko 50 dinara, za samo 55 ovde će koštati čitav litar. Duplo jeftinija biće i pavlaka – čaša za svega 28 dinara.

NE PRESTAJE BURA KOJU JE IZAZVAO LIDL! Mišljenje stručnjaka: Ovo je strašno za sve građane Srbije, ne samo za žene

Pred sezonu slava čokolada za decu domaćina nikada dosta, a do kraja nedelje pojedine će u Lidlu koštati svega 50 dinara po komadu, što je svakako isplativa računica.

Ovo su, svakako cene, sniženih proizvoda, koji će na akciji biti od četvrtka do nedelje, a onda od iduće sedmice stižu nova.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)