UDOVICA S DVOJE DECE ŽALILA SE PREDSEDNIKU: Nije dobila 100 evra od države – ovako je reagovao Vučić

predsednik

Foto: Printscreen

BILjANA Stojanović (61) obratila se predsedniku Aleksandru Vučiću sa molbom da joj pomogne da dobije 100 evra za koje je, tvrdi, ostala uskraćena iako se prijavila za isplatu te državne pomoći.

U molbi predsedniku navela je da se prvog dana, 13. maja prijavila za isplatu 100 evra u dinarskoj protivvrednosti namenjenih svim punoletnim građanima koji su se prijavili, da je proverila status prijave na sajtu i pročitala da je prijava uspešna i da je u obradi.

Stojanović je rekla da je posle 5. juna kada je videla da joj novac nije uplaćen i kada je i naknadno proverila status prijave na sajtu bila iznenađena da nema podataka o fizičkom licu što znači kao da prijava nije ni upućena.

Uputila je, kaže, i reklamaciju i dobila odgovor da prijava nije nađena.

POSLEDNJA INFORMACIJA: Crna Gora najavila kada bi mogla da otvori granice sa Srbijom

Stojković je u molbi navela da je udovica, da živi sa dvoje dece, da bi joj 100 evra mnogo značilo, te da smatra da je ovo što joj se desilo nepravda.

Nakon što je primljena njena molba mejlom, Generalni sekretarijat predsednika Srbije je zatražio od Stojković sve neophodne podatke, uključujući adresu i mesto stanovanja, kao i broj telefona.

 

(Dnevne.rs/Tanjug)

Be the first to comment on "UDOVICA S DVOJE DECE ŽALILA SE PREDSEDNIKU: Nije dobila 100 evra od države – ovako je reagovao Vučić"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*