Ubicu Jelene Marjanović ŠTITI TAJKUN ILI POLITIČAR?!

ubica

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanović

Šešelj je uveren da moćnik koji minira istragu i štiti Jeleninog ubicu ima svoje ljude u policiji

Ovakav niz propusta u istrazi ubistva Jelene Marjanović nikako ne može biti slučajan! Neko sa ogromnim novcem i političkim uticajem štiti Jeleninog ubicu i uporno minira istragu, istakao je lider radikala Vojislav Šešelj za jedan medij, komentarišući ubistvo pevačice Jelene Marjanović, koje se dogodilo 2. aprila 2016. u Borči.

Glavnoosumnjičeni za ovo ubistvo je Jelenin muž Zoran Marjanović, ali je Apelacioni sud već dvaputa vraćao tužilaštvu optužnicu protiv njega zbog više nedostataka.

Šešelj je uveren da moćnik koji minira istragu i štiti Jeleninog ubicu ima svoje ljude u policiji, tužilaštvu i sudstvu, preko kojih temeljno zataškava tragove.

OPOMENA S NEBA: Astrolog o teškoj nesreći Darka Lazića! Evo šta piše u njegovoj NATALNOJ KARTI

Moji pouzdani izvori preneli su mi da policija ima određena saznanja o kom moćniku je reč, ali da još ne mogu da mu priđu zbog njegove finansijske i političke moći. Vidite, sud je naložio da se optužnica, koja tereti Zorana Marjanovića, ponovo dopuni, što nedvosmisleno ukazuje na to koliko je ta istraga traljavo vođena – objanio je Šešelj.

Kako je rekao, lista brljotina je podugačka i pitanje je, da li će, posle svega, ovaj slučaj dobiti sudski epilog.

POLICIJA PRONAŠLA TRAGOVE KOČENJA: Darko Lazić vozio pijan više od 100 na sat, pokušao da ZAKOČI kada je počeo da gubi kontrolu nad automobilom

– Kad sve to uzmete u obzir, vidite da traljavao vođenje istrage ne može biti iz neznanja, već da postoji namera da se nikada ne razreši Jelenino ubistvo – navodi lider radikala.
(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)