UBICA TEODORE KAĆANSKI NI POSLE GODINU DANA NIJE OTKRIVEN: Fitnes instruktorka preparkiravala dečkov džip, pa izrešetana u sačekuši

Kaćanski

Foto: Fejsbuk

U sačekuši 19. novembra 2016. izrešetana je Teodora Kaćanski (30) dok je preparkiravala „rendž rover“. Sumnja se da je meta bio njen dečko, koji je nekoliko trenutaka ranije izašao iz auta

Pre tačno godinu dana, 19. novembra 2016. godine, u sačekuši u novosadskom naselju Telep izrešetana je fitnes instruktorka Teodora Kaćanski. Ubrzo je utvrđeno da je meta napadača bio njen dečko Nenad Stević (39), ali ni ovo otkriće, kao ni brojna saslušanja i privođenja nisu pomogli policiji da razreši ubistvo nesrećne devojke.

[adsenseyu5]

Zločin se dogodilo na parkingu u Somborskoj ulici kod broja 8, u večernjim satima, nakon što su se Teodora i Stević dovezli kolima. Stević je parkirao crni džip ‚‘rendž rover‘‘ preko puta zgrade u kojoj žive i izašao ostavivši upaljene žmigavce.

Krenuo je prema zgradi, a Teodora je sa suvozačevog mesta prešla na vozačevo da preparkira automobil. Tada je iz žbunja izleteo napadač i iz „tetejca“ ispalio pet hitaca u devojku. Teodora je odmah prebačena u Urgentni centar, ali je nakon tri dana borbe za život preminula.

ISPOVEST FITNES INSTRUKTORA SA KRUZERA: Ispod palube nema kraja razvratu i bludu!

„Veternički klan“

Istraga je ubrzo došla do saznanja da je meta napadača bio Stević, a motiv se tražio u neraščišćenim poslovima. Naime, Stević se ranije dovodio u vezu s „veterničkim klanom“, a operativni podaci policije povezivali su ga s nedozvoljenom trgovinom automobilima. Stević je navodno vlasnik firme za obezbeđenje, lanca marketa, a sumnjiči se i za zelenaške poslove.

Nakon zločina, kao ni do danas nije želeo da sarađuje s policijom, pa je motiv ubistva ostao nejasan. On nije rekao policiji da li je eventualno bio s nekim u sukobu, kao ni da li nekome nešto duguje.

[adsenseyu1]

Prijatelji ne zaboravljaju

– Bila je uvek nasmejana, vesela, svima spremna da pomogne. Niko od nas ne veruje da je nema, iako je godinu dana prošlo. Nekako se nadamo da će se odnekud pojaviti. Teodora je bila instruktorka fitnesa, ceo život se bavila sportom. Nikada nikome nije loše učinila – rekla nam je jedna od Teodorinih drugarica.

MOMAK HAPŠEN ZBOG OTMICE

Teodorin momak Nenad Stević u maju ove godine uhapšen je s grupom prijatelja zbog sumnje da su pokušali da otmu Gorana Cvjetića (41) iz Budisave.

TUGA U VALJEVU: Neda (7) poginula u jezivom udesu kada je ispala iz auta, jer nije bila vezana!

– Stević i njegova ekipa sami su vodili istragu o Teodorinom ubistvu. Došli su do nekih saznanja da Cvjetić ima veze sa zločinom, pa su odlučili da ga kidnapuju i nateraju ga da progovori. Međutim, uhapšeni su dok su u gepeku automobila vozili Cvjetića.

VLADAN KUTLEŠIĆ, PROFESOR USTAVNOG PRAVA: Srbija i Kosovo u “REALNOJ UNIJI” nezavisnih država

-Dan nakon što je oslobođen, Cvjetić je uhapšen pod sumnjom da je pokušao da ubije Nebojšu Tubića Žapca, koji je nedavno uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u prebijanju nasmrt novosadskog preduzimača – kaže naš izvor.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)

[adsenseyu2]