UBICA JE MUŠKO IZ KUĆE MARJANOVIĆA: Proročica otkriva ko je u bio Jelenu

proročica

Foto: Printscreen/Fejsbuk

Pevačica je ubijena zbog sumnje da je njena porodica Krsmanović bacala vradžbine na Marjanoviće. Toliko smem da otkrijem, kaže vidovnjakinja Vesna Radomirović

Vesna Radomirović, jedna od najpoznatijih proročica na ovim prostorima, tvrdi da je Jelenu Marjanović ubio muškarac iz kuće Marjanovića i da Zoran Marjanović najbolje zna ko je to uradio!

[adsenseyu5]

Ubistvo Željka Ražnatovića Arkana, završetak rata u Bosni, hapšenje Radovana Karadžića, pobeda Ibre Bublina u „Zvezdama Granda“, samo su neka od proročanstava ove vidovnjakinje koja su se obistinila. Rešenje ubistva „Grandove“ pevačice za nju nije nepoznanica. Vesna tvrdi da zna ime ubice, ali da ne sme da ga otkrije jer policija nema, niti će imati čvrste dokaze za to.

Nije imala ljubavnika

– Ne mogu nikoga direktno da optužim jer to bi bilo krivično delo. Kao prvo, ja kao proročica i vizionar tvrdim da ubicu treba tražiti u kući Marjanovića.

ISPRIČALA INSPEKTORU ŠTA SE DOGODILO NA NASIPU: “BILA SAM SA TATOM I MAMOM, A ONDA SE ONA IZGUBILA U TRAVI!”

Jelena nije imala nikakvog ljubavnika, to je apsolutna laž! Prikazuje mi se greh Marjanovića prema porodici Krsmanović. Marjanovići su bili ubeđeni da Krsmanovići njima prave vradžbine i crnu magiju, a to nije bilo tačno. Jelena je ubijena upravo zbog sumnje da njena porodica pravi vradžbine!

Nije tačno da je htela da napusti Zorana jer ga je ona mnogo volela. Jelena je trpela Zoranove roditelje, svašta je proživela – u dahu je ispričala Vesna za Kurir Stars i dodala da je ovo misteriozno ubistvo do detalja isplanirano, kao i da je policija već u startu napravila fatalne greške:

[adsenseyu1]

– Prikazuje mi se da Jelenin telefon nije bio kod nje na dan ubistva. Vidim tri telefona koja su ostavljena na jednom mestu u kući na dan ubistva. To je urađeno kako policija ne bi mogla da ih locira. Takođe, vidim da je policija katastrofalno uradila uviđaj.

Na naše insistiranje da nam otkrije ime ubice, Vesna kaže da to ne sme da učini, ali je na kraju ipak nagovestila o kome je reč.

proročica

Foto: Printscreen/Fejsbuk

Kao u „Zodijaku“

– Jelenu je ubio muškarac iz kuće Marjanovića, toliko mogu i smem da kažem. Nažalost, ovaj slučaj završiće se kao film „Zodijak“, dakle počinilac neće nikada biti otkriven. Plašim se da neće biti dovoljno dokaza. Zoran će biti pušten iz pritvora! On odlično zna ko je ubica, da ne kažem – zna iz prve ruke.

[adsenseyu5]

-Zar nikom nije čudno to da čovek kojem je žena ubijena, masakrirana na najgnusniji način, non-stop godinu i po hvali policiju koja radi na slučaju. Ko bi normalan to radio? Pa svako, da je na njegovom mestu, napadao bi policiju jer ništa nisu uradili da otkriju ubicu – rekla je proročica za Kurir.

Dve zemlje “NESTALE” sa najnovijeg spiska zemalja koje su priznale Kosovo! (INFO)

Brankica: Stiče se utisak da se ljutite na novinare… Aleksandar Vučić joj dao odgovor koji će PAMTITI

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)

[adsenseyu2]

1 Comment on "UBICA JE MUŠKO IZ KUĆE MARJANOVIĆA: Proročica otkriva ko je u bio Jelenu"

  1. i ovu odvratnu namaškaranu ženu ste angažovali. i šta reče ova neko jeste, neko iz kuće, ne smije otkriti. neće biti otkriveno . neće biti otkriven ubica , ako je ubica koji diluje za d….. a ovo je cirkus nad cirkusima, praviti od nečije smrti ovakav cirkus mogu samo narkomani

Comments are closed.