U CENTRU SKANDALA ZBOG EKSPLICITNIH FOTKI: Milica Dabović kroz suze PRIZNALA ko stoji iza toga

kosarkasica

Foto: Instagram.com/milicamrvica

Tri meseca nakon što je pretrpela nasilje od bivšeg dečka Simona Šiklića, Milica Dabović našla se u centru novog skandala kada su u javnosti dospele njene eksplicitne fotografije. Milica tvrdi da iza svega stoji Simon.

“Iskreno boli me! Iskreno moji roditelji znaju ko je servirao, ko je slao slike, šta je radio… Milion i jedna laž…”, kaže Milica i dodaje da se gola slikala kada je imala 21 godinu.

“Ne stidim se svog tela, ja nemam ni jednu plastičnu operaciju”, dodala je Milica i rekla da je zbog straha za sebe i svoju porodicu neke stvari ipak zadržala za sebe.

“Meni je krivo što moram nešto da sačuvam u sebi, a ne mogu da kažem, jer naškodila bih svima nama, a to je najveći problem. Jer neke stvari su teške u ovoj državi”, rekla je košarkašica kroz suze. Pojedine optužbe ipak nije htela da prećuti.

OVU ŠARMANTNU VODITELJKU TAMARU GRUJIĆ ZNAMO SVI: Da li znate ko je njen muž? (FOTO)

“Da li sam trudna, da li sam orgijala, izlazila … čudne stvari radila što mi nije ni palo na pamet. Svi znaju da sam poznata po tome, ne pijem alkohol, kafu, ne izlazim, to nije moj život, ništa mi nema drže nego otići u 12 sati u krevet sa mojim kučićima ili s nekim…” rekla je Milica. Ona je trenutno srećna sa svojim izabranikom Vukom.

“Želim da budem trudna, želim da sve ovo usmerim na dete, jer mislim da će mi dete promeniti život”, ispričala je Dabovićeva u emisiji Ekskluziv na televiziji Prva. U skorije vreme ima nameru da otputuje iz Srbije, a prva destinacija koju će posetiti je Barselona.

(Dnevne.rs/Izvor:Kurir.rs)

 

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]