TUŽNA SUDBINA UBIJENE BOJANE: Pobegla od prvog muža jer ju je tukao, a sada je mrtva

Pančevo

Foto: Fejsbuk/Biljana Mijatović Novi profil

Biljana Mijatović (30), koju je pre četiri dana nevenčani suprug Siniša Radovančev ubio u Pančevu samo tri nedelje nakon porođaja, godinama je trpela zlostavljanje muškaraca. 

– Bilo je dana kada mi se Bilja žalila da je Siniša dolazio mrtav pijan kući i da ju je takav maltretirao, vređao, ponižavao – ovako započinje priču bliska rođaka Biljane Mijatović (30), žene koju je u utorak uveče 21. novembra nasmrt nožem izbo nevenčani suprug Siniša Radovančev (50) na njen 30. rođendan

Njena rođaka zamolila je da ostane anonimna, a u svojoj potresnoj ispovesti ispričala je kroz kakav je pakao prolazila nesrećna žena godinama.

[adsenseyu5]

 Kako dodaje, Siniša i Biljana bili su u vezi dve godine, od čega su godinu dana proveli živeći zajedno.

– Nas dve smo bile nerazdvojne. Kada je upoznala Sinišu, sve je bilo super u njihovom odnosu. Pričala mi je da je srećna iako se ja nisam slagala sa njihovom vezom. Međutim nisam imala prava da se mešam – priča sagovornica.

ISPOVEST NOVAKA ĐOKOVIĆA: Hteo sam da ostavim tenis, ali na njegov savet..

U šoku i bolu pod kojim je od kada je saznala da je ostala bez Bilje, očajna ponavlja da ne može da veruje šta se desilo i da nema više njene rođake.

– Bilo je dana kad mi se žalila da je mrtav pijan dolazio kući i da ju je vređao i ponižavao, ali nikada mi do tada nije rekla da ju je udario nego samo da su se posvađali i razišli. Posle nekoliko dana opet bi se pomirila sa njim i on je onda neko vreme bio miran, ali je uvek nastavljao sa maltretiranjem kada dođe kući pijan – priseća se Biljina rođaka.

Ona dodaje da joj je nesrećna žena ispričala i da je Siniša i sa svojom bivšom ženom bio grub dodajući da je, za razliku od Biljane, bivšu ženu tukao.

[adsenseyu1]

– Dok je bila trudna, Bilja se hvalila da je dobar i bolji, kako joj pomaže u svemu i kako ga voli. Mislila sam da se konačno smirio i da su izgladili odnose. Ne mogu da verujem da se ovo desilo. Preteško mi je – priča nesrećna žena.

Život nesrećne žene Biljane bio je prepun tuge i nasilja. Naime, nju je, navodno, i prethodni muž i otac njene prve ćerke zlostavljao.

DO SMRTI NIJE HTELA DA ČUJE ZA MUŽA ZVONKA BOGDANA: Dramatična sudbina srpske glumice koja je umrla kao beskućnik! (VIDEO) (FOTO)

– On ju je maltretirao i tukao, zato je otišla od njega – priča drugarica.

Prema njenim rečima, jutro pre nego što je Biljana monstruozno ubijena njih dve su se čule, a ona nekoliko sati kasnije javljeno joj je da njene rođake više nema i da ju je Siniša ubio.

ŽENA IZ BEOGRADA NA ARANĐELOVDAN OTIŠLA NA SEČENJE SLAVSKOG KOLAČA: Doživela sam u CRKVI najveće poniženje u životu!

– Njega treba smrtno kazniti – naglašava ona.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor:Blic.rs)

[adsenseyu2]