TUGA U IVANJICI: Nakon PADA SA KROVA petogodišnji dečak podlegao povredama (INFO)

hitna

Foto: Telegraf

Dečak I. P. (5) iz Ivanjice podlegao je povredama zadobijenim pri padu sa krova Zavoda za psihofizičke poremećaje i govornu patologiju u Lipovici

Nesrećni mališan je, kako se nezvanično saznaje, bio sa majkom u ovom stacionaru i iskoristio samo jedan minut kada je majka otišla do toaleta da se popne na stolicu, izvuče kroz krovni prozor i padne sa visine od oko šest metara.

VODITELJKI DEČKA RAZNELI U DŽIPU, ONA ČUDOM PREŽIVELA: Malo poznati detalji iz života Bojane Ristivojević

Višečasovnu bitku za njegov život lekari u Urgentnom centru, nažalost, nisu dobili.

[adsenseyu1]

Naselje Kušićan u kome je sa porodicom živeo nesrećno nastradali dečak, zavijeno je u crno. Bolna tišina, suze i neverica na licima rodbine i komšija.

Niko ne može da se pomiri sa tim da malog Ilije više nema. Ovu porodicu svi su obožavali, a on je bio jedno od omiljene dece u naselju.

https://www.dnevne.rs/zanimljivosti/roditelji-misle-da-su-stara-srpska-muslimanska-imena-koja-deca-u-srbiji-masovno-dobijaju

– Oni ni mrava u životu nisu zgazili. To su beskrajno divni ljudi, prosvetni radnici, imaju i ćerkicu, primer su čestite i poštene porodice. Kada samo saznali šta se dogodilo niko nije mogao da veruje. Molili smo se da su to samo nagađanja i da će Ilija preživeti. Ne mogu da zaustavim suze, ne znam ni kako da idem tamo, ma duša mi se raspada od tuge. Oni su živeli za tu decu, bili su najposvećeniji roditelji na svetu. Bože, zašto im se ovo dogdilo – kroz  jecaj priča jedna od komšinica.

Dečak će biti sahranjen 20. juna na groblju Mazgit, a u 14 časova biće održano opelo na Ivanjičkom groblju.

Veća tuga i bol odavno se nije nadvila nad Ivanjicom. Ljudi sa nevericom i suzama govore o malom anđelu koji više nije među nama.

MAJČINSTVO JU JE TOTALNO PROMENILO: Slavnu pevačicu, SLAVICU ĆUKTERAŠ, ne biste prepoznali U OVAKVOM IZDANJU (FOTO)

– Nema reči za ovaj bol, neizlečiv je. Bio je anđeo, ali su nam ga anđeli prerano odveli – govore skrhane komšije.

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor:Blic.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]