TUGA: ‘SINE MOJ, SVE ČEKAM DOĆI ĆEŠ’, lelek Jelenine mame odjekivao grobljem u Borči (VIDEO) (FOTO)

groblje

Foto: Telegraf

Porodica pevačice „Granda” Jelene Marjanović (33) na njen rođendan podiže spomenik na groblju u Borči

Pevačica „Granda” Jelena Marjanović na današnji dan napunila bi 33 godine da nije surovo ubijenatog 2. aprila dok je trčala nasipom u Borči. Njen suprug Zoran Marjanović danas joj podiže spomenik na groblju Zbeg.

11.35 Prva je na groblje jutros došla Zoranova strina Kruna Marjanović.

Ona kaze da su mediji napravili sliku da je porodica Marjanović kriva za Jeleninu smrt. Strina se priseća da su se Zoran i Jelena toliko voleli da niko nikom nikad ne bi naudio.

[adsenseyu1]

– On ju je naterao da peva. I kada bi rekla da ne može neku pesmu, on bi je molio da je otpeva.Jelena se nikog nije plašila. Zato je i otišla. A ne znam ko bi želeo da naudi takvom anđelu.Bila je idealna i fenomenalna u svemu – kaže Kruna Marjanović.

Foto: Telegraf

11.29 Posle Jelenine majke na groblje su stigli i Marjanovići. Zoran i Vladimir su odmah upalili sveće, sačekavši da to prvo uradi Jelenina majka. Dve porodice su prekrile cvećem grob.

Foto: Telegraf

11.26 Jelenina majka Zorica stigla je na pomen. Grobljem odjekuje “sine moj, sve čekam doći ćes…”

Foto: Telegraf

10.30 Na Jelenin grob je postavljena mermerna ploča na kojo su ispisani stihovi koje je tekstopisac Saša Milošević posvetio Jeleni.

“Taman smo, taman disali isto… Bila mi je svaka pora kože, ja je više grliti ne mogu, sad je na tebi da je zagrliš, Bože!… Ove reči su uklesane u mermenu knjigu.

[adsenseyu1]

10.11 Na ploči spomenika, u desnom donjem uglu su isklesani note i anđeo, a pozadi na ploči Jelenin lik sa mikrofonom u ruci.

Foto: Telegraf

10.00 Radnici koji su postavili spomenik obavljaju poslednje pripreme. Očekuje se da porodica Marjanovic stigne na groblje oko 11.30.

Jelena Marjanović nestala je 2. aprila na nasipu u naselju Crvenka u Borči, nakon što se odvojila od supruga Zorana i njihove petogodišnje ćerke Jane.

Ona je, kako je Zoran tada naveo, “otišla da džogira nasipom, a posle nekoliko minuta ju je izgubio iz vida”. Njeno beživotno telo pronađeno jeposle dvadesetočasovne potrage, dan kasnije, u kanalu nedaleko od mesta gde su je poslednji put videli suprug i ćerkica Jana.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs/ Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]