TUGA I NEVERICA: Umesto da u utorak slavi rođendan, dočekujemo ga u kovčegu!

vatra
Otac Željko i Mirkov brat blizanac primaju saučešće, dok majka i sestra grcaju u suzama, pitajući se kako se ova srašna nesreća dogodila. Mirko Matijević radio je u Sibiru oko godinu i po dana

U porodičnom domu Mirka Matijevića (21), mladića koji je izgubio život u požaru na Jamalu uSibiru, muk i tišina. Otac Željko i Mirkov brat blizanac primaju saučešće, dok majka i sestra, grcaju u suzama, pitajući se kako se ova srašna nesreća dogodila.

TRAGEDIJA: Ovo su Srbi stradali u požaru u Sibiru! (INFO)

Mirkovi rodbina, prijatelji i komšije okupljaju se u beogradskom naselju Batajnica kako bi porodici izrazili saučešće i pružili podršku u ovim teškim trenucima. Trebalo je u utorak da proslavi rođendan, a izgleda da ćemo ga mi ovde dočekati u kovčegu – skrhana je starija sestra Željka.

[adsenseyu4]

Ona je u neverici kako je moglo to da se desi.

– Neverovatno mi ja kako nisu uspeli da ih probude i izvuku iz vatrene stihije. Videla sam sliku na internetu kako dvojica posmatraju vatru koja guta barake.

Foto-Ilustracija: Foter/Flickr/Alain Bachellier

Za strašnu nesreću su saznali iz medija. Do podneva nisu imali informaciju da li je njihov sin i brat jedan od nastradalih ljudi. Niko iz ambasade nije stupuo sa njima u ko0ntakt.

– Pozvali su nas iz firme za koju je Mirko radio da nam saopšte da njega više nema – pribrano, ali još u šoku kaže Željko, Mirkov otac, za “Večernje novosti”.

Mirkov otac kaže da su se nadali da nije tačno ovo što su čuli.

Pričekali smo malo, a onda smo oko 15 časova stupili u kontakt sa kolegom, koji je iz požara uspeo da se spase skokom kroz prozor i on nam je potvrdio strašnu vest – nastavlja ovaj očajni otac.

[adsenseyu4]

Matijevići kažu da im je predstavnik “Velestroja” ispričao da se sve dogodilo neverovatno brzo. Dvojica su se spasla, a njihov Mirko nije uspeo.

– Čuli smo se juče oko 5 sati. Rekao mi je da sutra ima slobodan dan i da planira da izađe u provod, a evo šta se dogodilo – Željko nije uspeo da zadrži suze.

Mirko Matijević radio je u Sibiru oko godinu i po dana. Pre nekoliko nedelja napredovao je u poslu i postao jedan od šefova.

(Večernje novosti)

 

1 Comment on "TUGA I NEVERICA: Umesto da u utorak slavi rođendan, dočekujemo ga u kovčegu!"

  1. Krajincanin | 9. February 2015. at 14:44 |

    Sirotinja uvek lose prodje.

Comments are closed.