“TUČU SAM JA IZAZVAO” Čovek kojeg je pretukao Milan Kalinić do detalja ispričao šta se dogodilo na večitom derbiju

tuča

Foto: Telegraf

Dalibor Krković, navijač Crvene zvezde sa kojim se Milan Kalinić potukao uoči meča crveno-belih sa Partizanom, oglasio se povodom incidenta.

Krković je priznao da je inicirao tuču, čak je i stao u odbranu poznatog glumca i voditelja.

– Iskreno mi je žao zbog svega što se Milanu Kaliniću i meni dešava od nemilog događaja sa večitog derbija. Da mogu da vratim vreme, drugačije bih postupio. Tuču sam ja izazvao, jer sam zbog nervoze, velikog pritiska pred utakmicu, svoje nepromišljenosti napao Kalinićevog druga.

-I mogu samo da priznam da bih sigurno odreagovao isto kao i Kalinić da je neko udario mog prijatelja. Neizrecivo mi je žao dok gledam ovu hajku na njega, kako ga razvlače po medijima, jer je sve prenaglašeno i preterano – rekao je Krković, koji je naveo da je podelio više od 100 ulaznica za ovu utakmicu.

PRE TAČNO 20 GODINA POČELA JE BITKA NA KARAULI KOŠARE: 200 vojnika branilo je položaj od napada 2.000 terorista OVK, vojske Albanije i NATO

– Bila je gužva, odjednom su se sva mesta popunila. Okolo su sedele porodice sa decom, u trenutku nema nijedne slobodne stolice. Preplavio me talas nervoze i doživeo sam prekid filma. Udario sam Marka. Ne znam šta mi je bilo, nikad tako nisam reagovao. Posle toga je Milan uzvratio meni, a što je najgore verovatno bi većina nas uradila isto. Sada mi je najviše krivo što se sve tako odigralo, što su muški hormoni, utakmica i nervoza, učinili svoje, a niko od nas niji nasilnik – dodao je.

Milan Kalinić je u ponedeljak pre podne na televizijskom gostovanju detaljno opisao dešavanja, dodavši čak da je dobio podršku košarkaša Partizana Đorđa Gagića.

Podsetimo, majstoricu između Crvene zvezde i Partizana u polufinalu ABA lige obeležila je žestoka tuča poznatog glumca Milana Kalinića sa jednim navijačem crveno-belih.

ZEMLJAČE, POLAKO: Kusturica poklopio sarajevskog novinara na pitanju da li je izdao muslimane! (INFO)

Incident se dogodio pred sam početak večitog derbija u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Milan Kalinić je imao fizički obračun sa navijačem Zvezde, čiji identitet nije poznat, ali očevidci kažu da redovan na košarkaškim utakmicama crveno-belih. Navodno, navijač je sedeo na mestu koje je bilo rezervisano za Kalinića, pa je zbog toga došlo do rasprave, a zatim i fizičkog obračuna.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Večernje novosti)