TRUDNICA SE PORAĐALA U ZAVEJANOM AUTU, NJU I DETE SPASILI POLICAJCI! O ovom HEROJSKOM delu priča cela Srbija

sneg

Foto-Ilustracija: Tanjug/Dimitrije Nikolić

Čitavu dramu preživela je Sanja Marjanović koja je zbog porođajnih bolova krenula iz ivanjičkih Prilika prema porodilištu u Čačku i uz pomoć policijske patrole, i pored snežne mećave rodila sina Andriju

Čitavu dramu preživela je Sanja Marjanović koja je zbog porođajnih bolova krenula iz ivanjičkih Prilika prema porodilištu u Čačku i uz pomoć policijske patrole, i pored snežne mećave, bezbedno stigla u bolnicu gde je rodila sina Andriju.

Sve se događalo juče po podne, vodenjak joj je pukao u Ovčar banji, a automobil koji je vozio njen suprug Vidan se nekoliko puta kvario na snežnoj mećavi i velikom minusu.

[adsenseyu1]

Međutim, u odsudnim trenucima u pomoć je pritekla patrola čačanske saobraćajne policije uz čiju pomoć je majka stigla u porodilište i odmah na svet donela zdravo muško dete koje je dobilo ime Andrija.

Foto: Telegraf

– Kola su nam u više navrata ostajala u kvaru od Požege do Ovčar banje. Smrzavali smo se u Jelen dolu, međutim muž je uspeo da osposobi automobil kako bismo nastavili dalje, ali u Ovčar banji su kola konačno stala. Razmišljali smo da potražimo pomoć u manastiru, ili da pokušamo da pozovemo taksi, ali nismo uspevali. Da situacija bude teža, upravo tu mi je pukao vodenjak – ispričala je Marjanovićeva, kojoj je to drugo dete.

U tom trenutku, dodala je, pojavila se policijska patrola koja nam je priskočila u pomoć.

– Sećam se da se policajac zove Ivica Pašić, bio je s kolegom kome nisam upamtila ime. Prevezli su nas u njihov automobil i u poslednjem trenutku sam stigla u porodilište – rekla je Marjanovićeva.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)