TROJICA MUŠKARACA OBRAČUNALA SE SA ŽENINIM LJUBAVNICIMA: Besni muž švaleru saterao protezu u grlo!

auto

Foto: Kurir /Aleksandar Davinić

Trojica meštana Lebana zbog učestalih neverstava supruga za samo nekoliko nedelja pretukla njihove švalere

LEBANE – Besni muž nije mogao da podnese kad je čuo da ga žena vara, pa je stvar uzeo u svoje ruke i prebio švalera. Reč je o muškarcu iz Lebana I. J., koji je vrlo rado umesto muževa, dok su oni na poslu ili na njivi, obavljao bračne obaveze.

Polako se po varošici pročulo s čijom je ženom bio, pa je suprug sačekao I. J. i pretukao ga.
– Toliko jako ga je udario da je čoveku saterao protezu za zube u grlo – priča naš izvor.Švaler je hospitalizovan u Nišu i brzo se oporavio, ali se, kako pričaju meštani, „nije opametio“. Nastavio je po starom da se nabacuje ženama.

Automehaničar

Negde u isto vreme, slično se dogodilo i Jugoslavu T. (43), preduzetniku-povrtaru iz okoline Lebana, kad je na „putu ljubavi“ u automobilu zatekao svoju suprugu s ljubavnikom.

[adsenseyu1]

Jugoslava je pre neki dan oko 20 sati pozvao prijatelj Dragan K. da pođe s njim da zajedno poprave „reno“ koji se pokvario na putu. Međutim, kad su stigli u šumarak na „putu ljubavi“ i pomoću elektronike otvorili blokirana vrata automobila, Jugoslav se zacrveneo kao rak. Kao kleštima je za vrat uhvatio Predraga S., zajapurenog vozača „renoa“, i davio ga svom silinom.Jugoslavljev prijatelj Dragan odmah je shvatio da je u kolima prijateljeva supruga Caca (36) i brzo je izvukao iz automobila, a onda pokušao da smiri ortaka „da ne dođe do najgoreg“.

Muvao tuđu ženu... Aleksandar S. iz Lebana

Dok je trajao obračun, pored njih je prošao automobil s još jednim ljubavnim parom, a majstor Dragan je po registraciji znao čiji je auto. Ubrzo su se znali svi detalji ove ljubavne afere. Zbog toga se sada posećuju advokati, uzimaju lekarska uverenja, pišu tužbe, a moguć je i razvod braka.

Dragan K., ključni svedok ove „ljubavne tepačine“, nije želeo da priča za medije s obzirom na to da je u srodstvu s prevarenim suprugom.
– Bruka je pukla i sad se nema kud – kratko je prokomentarisao majstor Dragan.

Još se nije slegla prašina oko napada ni na Aleksandra S. (27) iz Bojnika, koga su u Lebanu opljačkali i pretukli razbojnici, a u klopku ga je navukla „prijateljica“ s Fejsbuka!

[adsenseyu1]

Napad iz mraka

On je dogovorio sastanak, ali kad je došao u Lebane, umesto u kafić, prijateljica Miljana M. ga je povela u mrak, iz koga su s fantomkama na glavi i metalnim šipkama izronila dva muškarca. Pretukli su ga i opljačkali, pa s prijateljicom pobegli. Policija je otkrila počinioce i saopštila da je uhapsila dvojicu Leskovčana jer su palicama pretukli muškarca iz Lebana, a zatim ga i opljačkali. U policijskom izveštaju se navodi da su u Lebanu S. K. (20) i V. P. (19) iz Leskovca oko 20 časova drvenom i metalom palicom udarili više puta po telu, a Aleksandar je s povredama glave i tela završio u bolnici. Ovaj mladić je istražnim organima rekao da je bio naivan i naseo na „klasičnu navlakušu“.

Avantura

– S Miljanom sam se dopisivao dva meseca preko Fejsbuka. Dopali smo se jedno drugom. Pisala je da je razvedena i da s malim detetom živi u bedi. Moja je želja bila da joj finansijski pomognem jer, i inače, svima u našem kraju pomažem. Iz Leskovca sam taksijem otišao na dogovoren sastanka kod hotela „Caričin grad“. Umesto da odemo u kafić, povela me je uz mračan kej i tu je nastala moja tragedija – ispričao je policajcima mladić koji je dva dana proveo u bolnici.

Ispostavilo se, tvrdi, da je jedan od napadača bio upravo Miljanin nevenčani suprug S. K. Dok su ga tukli palicama, zapomagao je, a njegova takozvana prijateljica sklonila se u stranu i smejala se.

Napadači su mu oteli torbu sa 208.400 dinara, dva zlatna lanca u vrednosti od 3.500 evra, zatim tri mobilna telefona vredna 1.800 evra, karticu bankarskog računa i ličnu kartu, a jaknu su mu skinuli i zapalili. Policija je deo novca i stvari pronašla i vratila vlasniku, a razbojnike S. K. (20) i V. P. (19) privela. Istraga je pokrenuta, a u Lebanu vele da Aleksandar S. nije, navodno, prva žrtva mlade majke iz Lebana.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir- Aleksandar Davinić,Foto: Nebojša Mandić,Foto: Aleksandar Davinić)