TRAGEDIJA U TUTINU: Policija UBILA mladića (22) prilikom pokušaja hapšenja (INFO)

uviđaj

Foto ilustracija: telegraf

Prema nezvaničnim saznanjima, patrola policije nalazila se u zasedi u selu Dolovo na Pešterskoj visoravni, sa ciljem presecanja ilegalne trgovine akciznom robom

Mladić koji je upravljao automobilom, odbio je da se zaustavi, već je udario u njihovo patrolno vozilo i krenuo ka njima. Tada su policajci reagovali i zapucali – priča naš izvor iz policije.

Ranjeni muškarac je transportovan u novopazarsku Opštu bolnicu, ali je podlegao povredama.

[adsenseyu5]

Kako nezvanično saznajemo, upucani muškarac žitelj je sela Pokrivenik, u blizini Tutina.

Istraga da li je upotreba vatrenog oružja bila opravdana

Portparol višeg javnog tužilaštva Adnan Baćićanin saopštio je da je “u policijskoj akciji PU Novi Pazar, Policijske stanice Tutin, radi sprečavanja krivičnog dela nedozvoljena trgovina, rano jutros oko jedan sat posle ponići, u selu Dolovo u Opštini Tutin, lišen je života S.F. (22) iz Tutina.”

NARODNI OBIČAJI NA DANAŠNJI DAN: Danas je PRAZNIK MAJKI I DECE, svi koji imaju žensku decu, moraju da urade važnu stvar!

“Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru je odmah započelo istražne radnje kojim će se utvrditi da li je upotreba vatrenog oružja bila opravdana i zakonita. O svim preduzetima radnjama i rezultatima istražnih radnji javnost će biti blagovremeno obaveštena”, navedeno je u saopštenju.

POBESNELA ZBOG CELULITA: Marija Karan napravila haos na snimanju serije u Beogradu!

(Dnevne.rs/Izvor: Nikola Kočović,Blic.rs)

[adsenseyu4]