TRAGEDIJA U KANJONU MILEŠEVKE: Milan (21) se sagnuo da dohvati telefon i pao sa litice (FOTO)

zrtva

Foto: Novosti

Telo Milana Miloševića (21) iz Prijepolja, koji se sunovratio sa visine od 50 metara, pronađeno posle tri sata potrage

PRIJEPOLJE – Milan Milošević (21) iz Prijepolja poginuo je u kanjonu Mileševke na Savinoj vodi kada je pao sa litice visoke najmanje 50 metara!

Milan i njegovo petoro drugara, dvojica prijatelja i tri devojke, bili su u sredu na nedavno obnovljenoj i uređenoj stazi koja u blizini manastira Mileševa vodi od podnožja srednjovekovnog Jerininog grada do Savine vode.

Evo ko je devojčica kojoj su PUCALI U GLAVU NA PUMPI: Došla iz Nove Varoši u Beograd kod dečka, sad se BORI ZA ŽIVOT! (FOTO)

Izneli ga na rukama

– Mladić je u jednom trenutku ugledao mobilni telefon na samoj ivici staze, sagnuo se da dohvati aparat, ali se okliznuo i nestao niz liticu. Njegovi drugari su pozvali pomoć, ubrzo su stigli pripadnici Jedinice za vanredne situacije MUP. Posle tri sata, u podnožju litice, iznad rečice Mileševke, nađeno je njegovo telo.

U trenutku kada je pao sa litice u kanjonu je vidljivost bila još sasvim dobra…
– Padao je niz liticu čitavih 50 metara – kaže jedan od meštana koji je učestvovao u potrazi za mladićem.

 

[adsenseyu4]

Iako su od početka znali da su male šanse da je Milan preživeo, kod spasilaca je tinjala nada da će mladića naći živog.
– Spasioci su stigli brzo. Krenuli su kanjonom Mileševke uzvodno da traže mladića. Brzo se, međutim, spustila noć. Po pomrčini, po izuzetno teškom terenu, bukvalno rizikujući svoje živote, spasioci su pretraživali teren sve se nadajući da je Milan živ. Na kraju, našli su samo telo koje su na rukama izneli do mesta gde su mogla da priđu kola – kaže naš sagovornik.

Dobar kao hleb

Milan kobnog dana nije radio u firmi u kojoj je zaposlen pošto je bio praznik. Sa društvom je predveče krenuo put Savine vode i stradao. Pogibija Milana Miloševića potresla je Prijepolje i naselje Ravni, u kome je živeo sa roditeljima i sestrom.

OVU ŠARMANTNU VODITELJKU TAMARU GRUJIĆ ZNAMO SVI: Da li znate ko je njen muž? (FOTO)

– Neopisiva tragedija. Milan je bio lep kao lutka, momak za primer, voljan svakome da pomogne. Šta nas snađe – sve je što su nam juče rekli u komšiluku porodice.

Suze i neverica bili su juče i u firmi u Prijepolju u kojoj je Milan radio.
– Bio je momak kakav se samo poželeti može. Dobar kao hleb, vredan, radan, za ponos i nama i svojoj porodici. Teško nam je danas, teško je shvatiti i prihvatiti da ga više nema – rekli su nam u ovom preduzeću. Z. Š.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Prijepolju rekli su da neće biti otvarana istraga.
– Tužilaštvo nije tražilo obdukciju jer nema indicija da se, osim nesrećnog slučaja, bilo šta drugo dogodilo – rečeno je u ovom tužilaštvu.

(Dnevne.rs /Izvor: Z. Š. Kurir)

 

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]