TEŽAK ZLOČIN U CRVENKI: Trojica muškaraca ČEKIĆEM UBILI dedu i zakopali ga u ŠUPI (INFO)

Banja

Policija u Somboru uhapsila je trojicu muškaraca B. L. (32), M. M. (23) i Đ. S. (22) zbog sumnje da su ubili Miodraga Bešića (67) iz Crvenke zbog 2.000 evra, saznaje “Blic”.

Nestanak penzionera Miodraga Bešića prijavljen je 6. decembra 2017. godine, kada su komšije primetile da ne izlazi iz kuće i da je tri dana neprekidno upaljeno svetlo u njegovom kupatilu.

Prema rečima meštana, Bešić je godinama radio u Nemačkoj, a zatim u crvenačkoj šećerani, te je stekao i domaću i inostranu penziju.Posedovao je dve kuće na istom placu, od kojih jednu na sprat.

NOVI ZAHTEV ZA SEVER KOSOVA: Hitna poruka EVROPSKE UNIJE

Bešić se nije ženio, a sa rodbinom nije bio u najboljim odnosima. Zbog svoje ušteđevine bio je i ranije meta pljačkaša.

Prema rečima komšija, on je dva puta pre nestanka bio pokraden, jednom su mu lopovi sa krovova skinuli bakarne oluke, a drugi put iz kuće uzeli nekoliko hiljada evra.

Nakon toga Bešić je ugradio sigurnosna vrata, one se “lock bravom”, kako bi se zaštitio od lopova. Kako kažu komšije, verovatno da je u kuću pustio nekog ko mu nije bio od poverenja, te mu ugradnja ovih vrata nije pomogla.

Miodrag Bešić nije bio blizak sa komšijama, pa se pretpostavljalo da je otišao u banju ili kod rodbine u Crnu Goru ne

govoreći nikom ništa, ali je policijskom kontrolom u decembru utvrđeno da nije ni u banji ni kod rođaka.

Somborska policija je nakon prijave nestanka sprovela istragu i u kući je odmah primećeno da nešto nije u redu.

– Prateći bazne stanice i na osnovu DNK analize, nadležni organi došli su do trojice mladića koji su u utorak privedeni u policiju radi ispitivanja o nestanku penzionera koji se dovodi u vezu sa ubistvom – priča dobro obavešten izvor “Blica”.

Tokom ispitivanja B. L. i M. M. su se dobro držali svoje priče, dok je Đ. S. pao i priznao zločin koji su počinili.

OSTAO BEZ OCA, MAJKE, BRATA, SESTRE I STRINE U JEDNOM DANU: Marko (15) za četiri godine nije pustio ni suzu!

Zbog postojanja osnova da su izvršili teško ubistvo, mladićima je određeno zadržavanje do 48 sati. Kako nezvanično saznajemo, M. M. je Bešića lišio života udarcima čekićem u glavu, a zatim su on i B. L. telo preneli do kuće B. L., gde su ga zakopali u šupi. M. M. je priznao i da su iz kuće penzionera ukrali 2.000 evra, što je i bio povod za ubistvo. Prema rečima našeg izvora, Đ. S. je zadržan zbog neprijavljivanja krivičnog dela za koje mu se M. M. poverio. Telo pokojnog Bešića je pronađeno i u toku jučerašnjeg dana izvršen je uviđaj.

Jeziva ubistva

Dva udarca čekićem u glavu

Nikodije Božinović (60), zvani Kokan, iz Kladova, 7. aprila oko podneva u svom stanu u Njegoševoj ulici 13 sa dva udarca čekićem u glavu ubio bivšu nevenčanu suprugu Mirjanu Inđić (36). Kada je video šta je učinio, Božinović je pokušao da presudi sebi. Otišao je u drugu sobu, legao na krevet i – popio lekove.

35 udaraca čekićem

Pedesetdevetogodišnji Srbin brutalno je ubio svoju bivšu suprugu (48) dok je spavala, i to sa najmanje 35 udaraca čekićem u lice. Ovaj jezivi zločin dogodio se 2016. godine u Nemačkoj. Telo nesrećne žene pronašla je njena ćerka i odmah pozvala Hitnu pomoć, međutim lekari su mogli samo da konstatuju smrt žene.

(Dnevne.rs /Izvor:  Ana Đokić, Blic)