TEŽAK INCIDENT U BEOGRADU: RAZJARENI OTAC zaobišao školskog policajca, uleteo u učionicu i FIZIČKI NAPAO OSMOGODIŠNJAKA

pubovi

Foto ilustracija: Telegraf

Nesvakidašnji i veoma težak incident dogodio se u OŠ “Veselin Masleša” kada je otac jednog dečaka upao u učionicu i fizički napao osmogodišnjaka sa kojim se njegov sin prethodno sporečkao!

Po rečima majke pretučenog A. S. (8), sve je počelo bezazlenim konfliktom na času fizičkog.

– Moj sin se umešao u koškanje dvojice dečaka. Sve je bilo verbalno, nije eskaliralo u fizički sukob. Nakon toga su pošli u učionicu da se spreme za naredni čas, a dečak koji je započeo svađu, pozvao je oca i rekao kako mu je moj sin razbio usnu i lakat – priča majka.

Ona dodaje da je taj otac došao u školu, zaobišao dežurnog nastavnika, školskog policajca i obezbeđenje, uleteo u učionicu, njenog sina zgrabio za majicu i “bacao po klupama”.

NEVEROVATNO ali ISTINITO: Šapčanin ležao pet dana u zatvoru, razlog totalno NEVEROVATAN (FOTO)

– To su mi sve kasnije druga deca opisala, a moj stariji sin koji ide u četvrti razred prolazio je tuda sa svojom učiteljicom. On mi je rekao: “Mama, da ne bi moje učiteljice, on bi ga ubio”. Pošto imam malu bebu i muža koji je invalidno lice, nisam mogla da dođem do škole, a tamo mi se niko nije javljao. Posle nekog vremena, oba sina su se vratila. Mlađi je bio sav razdrljen i pojavili su mu se podlivi, te sam ga odvela kod lekara.

Od napada, kako tvrdi majka, sina je odbranila učiteljica starijeg deteta koja joj je i javila da je dečak dobro. Nakon toga, oba dečaka su se vratila na čas.

– Lekari su mi objasnili da tada verovatno nije osećao bol usled adrenalina. U Tiršovoj su posumnjali na potres mozga, pa su nas poslali u Urgentni centar na snimanje glave, a tamo smo dobili dijagnozu da dete ima nagnječenje lobanje – priča ona i kaže da je dečak sada na kućnom lečenju i naloženo mu je mirovanje.

U školi su nam potvrdili da se ovaj incident dogodio.

– Istina je da je tokom velikog odmora jedan roditelj ušao u učionicu, gde nije smeo da bude, i da je došlo do “izvesnog incidenta”. To je prijavljeno policiji i oni će istražiti slučaj. Nakon što se policija pozabavi ovim, taj čovek će snositi određene sankcije – rekla je direktorka Natalija Matić.

Ona tvrdi da je sve zabeleženo na školskim kamerama.

PRETNJE DIREKTORKI I UČITELJICI

Direktorka posebno skreće pažnju da su u školi održali sastanak na kome su roditelji oba dečaka bili prisutni, ali su tada “pretili njoj i učiteljici”.

„ČAST I BRUKA ŽIVE DOVIJEKA“: Miša Janketić podržao Đukanovića na izborima, a onda ga je student iz Crne Gore razapeo! (VIDEO)

– Najveći problem je što taj otac ni posle razgovora ne prihvata da je uradio nešto loše. To me najviše brine – kaže direktorka Matić.

POLICIJA ISTRAŽUJE SLUČAJ

Potvrdu o ovom incidentu dobili smo i od MUP-a Srbije.

– Istraga je u toku, slučaj je u nadležnosti Drugog osnovnog javnog tužilaštva – rekli su kratko iz MUP-a.

(Dnevne.rs/Izvor: Maša Milojković, Blic.rs)