TEŠKA NESREĆA POSLE FILMSKE POLICIJSKE POTERE: Drama u Batajnici, CRNI AUDI udario u kuću, pa se zakucao u druge automobile! (INFO)

saobracajka

Foto: Telegraf

Nesreća se dogodila tokom policijske potere za automobilom marke Audi

Teška saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao i jedan policijski automobil desila se sinoć uBatajnici, posle prave filmske policijske potere.

U nesreći je povređeno petoro ljudi, a iz Beogradske policije nisu želeli da kažu koliko je policajaca povređeno.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura navela je da je ukupno pet osoba povređeno iz tri vozila i da su angažovana dva vozila Hitne pomoći.

Svi povređeni muškarci prebačeni su u Urgentni centar. Povređeni muškarac od 33 godina ima razderotinu čela i nosa, tupu povredu grudnog koša i kuka, i prebačen je na reanimaciju u Urgentnom centru.

[adsenseyu5]

 

Drugi povređeni imao je tupu povredu grudnog koša, desne šake i kolena, a treći desnog kuka i noge i takođe tupu povredu grudnog koša. Još jedan povređeni imao je tupu povredu grudnog koša, a povređeni muškarac od 32 godine imao je posekotinu na glavi i tupu povredu grodnog koša.

Foto: Telegraf

Nesreća se dogodila tokom policijske potere za automobilom marke Audi, koji nije bio registrovan. Vozač audija je, pokušavajući da pobegne od policije, prvo udario u jednu kuću, zatim u policijski auto koji ga je blokirao i u još jedan automobil.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)