“TATA JEL IMA JOŠ METAKA”: Jezivo SAMOUBISTVO maloletne Kristine naočigled cele porodice (INFO)

samoubistvo

Foto ilustracija: Tanjug

Ona je nedavno raskinula sa dečkom i nije mogla da se pomiri sa tim

Tata je pištolj stavio na sto. Kristina je htela da puca, ali joj tata nije dao. Onda je terala mene da ga pitam, pa je pristao. Izašli smo na poljanu ispred kuće. Sestra je opalila metak u vazduh, a onda pitala tatu: “Jel ima još metaka?”. On joj je rekao da ima još jedan u cevi. Ne znam kako se to dogodilo. U sekundi je usmerila pištolj na čelo i pucala. Pala je kao sveća.

Ovim rečima je za “Večernje novosti” strašnu tragediju od subote na nedelju uveče, prepričao brat ubijene Kristine A. (16), Nenad (14) iz sela Milajnice kod Negotina.

Kako se za sada pretpostavlja, devojčica je izvršila samoubistvo naočigled cele porodice zbog ljubavi.

[adsenseyu4]

– Ona je nedavno raskinula sa dečkom. Od drugova sam čuo za tu vezu. Kristina mi ništa o tome nije pričala. Posle su njene drugarice rekle da nije mogla da se pomiri sa tim što su raskinuli. Poslala mu je poruku “Hoću da budem samo s tobom” – rekao je brat stradale devojčice koja je pohađala prvi razred Srednje poljoprivredne škole “Rajko Bosnić”.

Devojčica je pucala iz “tetejca” 7,62, a nakon što je ispalila metak u glavu, koji je prošao kroz obe slepoočnice, otac i brat su je uneli u kuću. O tome svedoče tragovi krvi na kućnom pragu.

Na tom mestu porodica, rođaci i drugovi pale sveće.

Kristinin otac Zorislav Đoržević zadržan je pritvoru do 48 sati zbog teškog dela ugrožavanja opšte sigurnosti.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Večernje novosti)

[adsenseyu2]