“TATA ČEKA ME ZASEDA, DOĐI PO MENE”: Otac i sin BRUTALNO pretučeni i izbodeni nožem (INFO)

auto

Foto ilustracija: Telegraf

B.K. (59) iz Požege i njegov sin F.K. (27) pretprošle noći brutalno su pretučeni i izbodeni nožem od strane trojice mladića koji su juče ujutro uhapšeni.

Sa teškim povredama opasnim po život, nanetim nožem, pajserom, udarcima rukama i nogama, otac i sin su zbrinuti na hirurškoj intenzivnoj nezi užičke bolnice.

Krvavom sukobu na jednom pešačkom prelazu, nasred ulice nedaleko od požeške gimnazije, prethodnila je svađa u jednom lokalu kada se F.K. iz još uvek nepoznatih razloga verbalno sukobio sa S.G. (27), A.Đ. (23) i M.S. (22). Potom su ova trojica napustila lokal.

U strahu da će ih mladići sa kojima je došao u konflikt pretući na ulici, F.K. je oko tri sata iza ponoći pozvao oca da po njega dođe kolima, prenevši mu da ga napolju čeka zaseda. Potom je izašao iz kafića, ali su u tom trenutku ova trojica izletela iz mraka i počela besomučno da ga tuku pajserom i bodu nožem.

Utom je naišao B.K. i opazio kako tuku njegovog sina. Izašao je iz automobila i pokušao da mu pomogne, ali su se huligani ustremili na njega i, takođe nožem i pajserom, naneli mu teške povrede.

„ZAPALIO“ JAVNOST GOVOROM NA DAN REPUBLIKE SRPSKE: Rusi, Zapad i STRADANJA SRPSKOG NARODA

Izgrednicima to nije bilo dovoljno, pa su još i demolirali njegov automobil.

Otac i sin su ostali da leže u lokvi krvi a napadači su se razbežali.

– Probudilo me je nečije zapomaganje i kroz prozor sam pogledala na ulicu videvši dvojicu na asfaltu i oko njih ljude koji ih biju. Nisam mogla da vidim koliko je bilo batinaša, tek čula sam da je jedan od njih nekome od dovikivao: “Nemoj, nemoj”. Jedan je prišao automobilu koji se nalazio na ulici i počeo da udara po njemu – priča Požežanka koja živi nedaleko od mesta gde je došlo do tuče.

Tokom jutra, dok su se lekari Opšte bolnice Užice borili za živote oca i sina, huligani su uhapšeni i njima je pred Osnovnim sudom u Požegi određeno zadržavanje zbog nanošenja teških telesnih povreda.

“MAMA, MOLIM TE”: Kada je pucnjava “postala” deo srpske tradicije?

Prema saznanjima „Blica“, sva trojica uhapšenih ranije su osuđivana zbog učestvovanja u tuči, ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti i krivičnih dela vezanih za narkotike. A.Đ. je, kaže naš izvor iz policije, nedavno izašao iz zatvora.

MISTERIOZNO DRVO KOD KRAGUJEVCA: Meštani se krste kad prođu pored njega, niko ne sme da ga pipne! (VIDEO)

(Dnevne.rs/Izvor:V.Lojanica,Blic.rs)