TAJNI SPISI PATRIJARHA PAVLA: “Srbija će stati uz Rusiju, a nakon KONAČNOG SUKOBA ovo će se desiti…” (INFO)

crkva

Foto: Printscreen/instagram

Mnoga sveštena lica i monasi imali su prilike da za njegovog života ragovaraju sa pokojnim patrijarhom Pavlom.

Međutim, malo kojim ljudima se poveravao kad je reč o budućnosti i budućim događajima.

Na Kosovu, monah Jovan Sinđelić i danas čuva u potpunoj tajnosti spise koje se premeštaju iz bezbednosnih razloga svakog meseca.

Trenutno se nalaze u Pećkoj Patrijaršiji, a uvid u dokumente ima svega par ljudi, za koje je patrijarh odredio kao čuvare.Monah Jovan, koji je sada već u poznim godinama u razgovoru sa novinarom Aleksandrom Restakom, tvrdi da u jednom delu dokumenta stoje reči patrijarha Pavla u kojima on upozorava na konačne dane sveta, barem onakvog kakvog ga poznajemo.

VREMENSKA PROGNOZA ZA NAREDNU NEDELJU: Nagli pad temperature naterao nas je da već u septembru izvučemo debele džempere, EVO ŠTA NAS ČEKA!

Pogledajte u nastavku o kakvim tajnama se radi.

Patrijarh je tako navodno upozorio da će u poslednjim danima Srpska pravoslavna crkva biti u velikoj krizi, jer će izgubiti poštovanje i uticaj u narodu, što će dovesti do totalnog širenja ateizma i modernog stila života.

Patrijarh je upozorio i na to da će u Evropi biti udar na hrišćane, uključujući i katolike. Sledeće proročanstvo patrijarha se odnosi na trenutnu situaciju u Evropi. Nastavite dalje.

Monah Jovan napominje da naseljavanje islamista u Evropi predstavlja početak tog verskog rata.

Patrijarh Pavle je ostavio precizne spise o tome kako je video dolazak islamista u srce Evrope, a navodno je ostavio i crtež ruta koje će koristiti u svom pohodu.

Te rute se poklapaju sa današnjim putevima kojima se kreću azilanti koji dolaze iz Sirije, Iraka, Avganistana i drugih država gde se dugo godina vodi rat, u želji da nasele zapadnu Evropu.

Američka ambasadorka u NATO preti VOJNIM UDAROM: Ukoliko bude neophodno, uništićemo RUSKE BOJEVE GLAVE (FOTO)

Pretpostavlja se da među njima ima i dosta terorista. Sledeći sačuvani dokumenti, o kojima možete čitati u nastavku teksta, govore o Kosovu.

Patrijarh Pavle je, takođe, napomenuo više puta u dokumentu da će Kosovo biti vraćeno Srbiji jer ga iz nekog razloga Albanci više jednostavno neće hteti, a prema rečima monaha Jovana to je već počelo da se dešava masovnim odlaskom Albanaca sa Kosova.

PREMINUO SLAVNI PEVAČ: Napravio je oko 1.300 hiljade pesama, igrao u desetinama filmova i prodao više od 200 miliona ploča (FOTO)

Na kraju se dodaje i da će Rusija i Srbija napraviti konačnu podelu na Balkanu u vidu teritorija, nakon konačnog sukoba u kojem ćemo završtiti na strani pobednika.

(Dnevne.rs/Izvor:Intermagazin.rs)

1 Comment on "TAJNI SPISI PATRIJARHA PAVLA: “Srbija će stati uz Rusiju, a nakon KONAČNOG SUKOBA ovo će se desiti…” (INFO)"

  1. Moguce to s Rusijom ali na kraju Bog ce unistiti sve vlasti i sve granice na planeti. Sudice zlima, narocito onima koji se uzdaju u oruzje a ne u njega. Uspostavice novo drustvo u kojem ce ziveti samo poslusni. Postavio je vec kralja na nebu, Isusa Hrista.

Comments are closed.