SVAKOG TRENUTKA NEKO MOŽE DA POGINE: Deca u Srbiji igraju novu opasnu igru “MRAČNI BICIKL”

vožnja

Foto: Printskrin: Youtube/BikeBlogger

Nakon što su Srbijom zavladale opasne igrice poput Plavog kita i jezivih seksulanih igara o kojima smo pisali, roditelji osnovaca su ponovo stavljeni na muke, i to možda teže nego do sada. Među klincima se raširio trend vožnje bicikla bez svetla i na zadnjem točku – mračni bicikl.

O ovoj pojavi nam je pričala baka jednog tinejdžera kojeg je uhvatila da se povinovao ovom trendu.

VOJVODINOM ZAVLADAO OPASAN TREND

– Prvi put sam videla unuka da vozi bicikl bez svetla i podignutog prednjeg točka u našoj ulici. Vraćala sam se s posla i nedaleko od kuće sam imala šta da vidim. Moj unuk koji ima 14 godina je vozio bicikl bez svetla, i samo na zadnjem točku.

[adsenseyu1]

– Iza njega je bilo još dece, među njima i jedna devočica i svi su podizali prednji točak. Premrla sam od straha kada sam to videla – kazala je Milena B. iz Vršca.

Nakon što je videla prizor koji ju je skamenio, sagovornica nam je ispričala da je porazgovarala sa unukom i obavestila njegove roditelje o tome što je videla.

ZAŠTIĆEN U KAVEZU PROVOCIRAO BIKA: Sledećeg momenta svi su VRIŠTALI od straha (VIDEO)

– Iako me je unuk molio da ne kažem sinu i snaji šta sam videla, nisam mogla to da uradim. Obećao je da više neće, i da je to uadio jer neće da se odvaja iz društva. Pitala sam ga da li je svestan svega što može da mu se desi zbog takve sulude vožnje i rekao je da jeste, mada ja nisam sigurna u to – iskrena je pedesetogodišnjakinja.

DEVEDESETIH JE “REĐALA” HITOVE: Promenila je PRAVOSLAVNU VERU i sada je MAHA MATRA!? (VIDEO)

Nakon samo nekoliko dana, Milena je u centru Vršca ponovo videla dečaka koji joj je zaličio na njenog unuka, ali to, sva sreća, nije bio on.

– Sedela sam u bašti restorana u centru grada sa suprugom, kada je pored nas proleteo dečak isto tako ludo vozeći bicikl. Zaličio mi je na mog unuka, odmah sam uzela telefon da proverim gde je. Javio se mlađi unuk i rekao da je brat pored njega i da su na ulici ispred kuće. Laknulo mi je – kazala je žena.

NEKADA SU NAJLEPŠE ŽENE BALKANA ‘TRČALE’ ZA NJIM: Petar Kapisoda danas izgleda POTPUNO DRUGAČIJE! (VIDEO)

LUDA VOŽNJA I U SOMBORU

– Sestra iz Sombora mi je isto rekla da je viđala klince da se izmotavaju na biciklima. Ne znam zaista kakva je to fora, ali ako se taj trend nastavi, pitanje je dana kada će neko biti ozbiljno povređen.

– Znam da je toga uvek bio, ali verujem da su bili sporadični slučajevi. Ovo je sada masovno – zaključila je Milena.

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]